Oslikana kućica zanimljivim grafitom

Gradu Križevcima te Poreču i Pregradi ove je godine certifikat „Grad za mlade“ dodijeljen za razdoblje od 2022. do 2025. godine, a u konkurenciji 15 hrvatska grada. Uvjet za dobivanje tog certifikata, navode u Gradu Križevcima bio je zadovoljitiv više od 70 kriterija u osam različitih tematskih područja, a Grad Križevci jedan je od tri grada koji su dobitnici ovog certifikata.

-Osim priznanja, gradovi su dobili i zastavu koju mogu izvjesiti u gradu, a u svakom od tri certificirana grada izradit će se grafit s lokalnim motivima i elementima Certifikata – obaveznog imena certifikata i godine trajanja. Za izradu grafita u Križevcima, odabrana je lokacija kod skate parka – potvrdili su.

Autor rada je umjetnik Chez 186, koji je već imao priliku surađivati s Gradom Križevcima na projektu oslikavanja zida pored skate parka. Ove godine grafite će dobiti još Poreč i Pregrada, dok je prošle godine grafit dobilo čak 9 gradova.

FOTO Grad Križevci

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI