Ostatak kolovoza bit će posebno sretan za ova tri znaka

Rak

Ovaj emotivni znak očekuju razne nepredviđene okolnosti. Promjene koje doživite mogu vas potaknuti na nova dostignuća. Željet ćete probuditi svoje talente i pokazati za što ste sve sposobni. Imate toliko puno aktivnosti i događaja da će vam to skrenuti pažnju s pesimističnih i negativnih misli. Kraj kolovoza donosi vam jedno najljepše iznenađenje – novo poznanstvo.

Lav

Lavove najveći uspjeh očekuje u karijeri. Od prvih dana kolovoza sve se počinje razvijati, a to što ste ambiciozni napokon postaje prednost. Moguće je unaprjeđenje, kao i povećan priljev novca. Ovo je period putovanja, povezivanja sa srodnom dušom i dobrih obiteljskih odnosa. Sasvim je moguće da će vam kolovoz uljepšati cijelu 2022. godinu.

Djevica

Krajem mjeseca održat će se događaj koji će vas inspirirati na nova dostignuća. U posljednjem mjesecu ljeta doživjet ćete istinsku sreću, a pozitivna energija utjecat će pozitivno i na odnose s ljudima. Ovaj će mjesec biti vrlo sretan za vas u svim područjima vašeg života. Posebno će se lijepe stvari dogoditi kada je riječ o zajedništvu, dobroj energiji i povezivanju s osobama koje čine vaš život tako magičnim. (sensa.mondo)

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI