Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ostatak kolovoza bit će posebno sretan za ova tri znaka

Rak

Ovaj emotivni znak očekuju razne nepredviđene okolnosti. Promjene koje doživite mogu vas potaknuti na nova dostignuća. Željet ćete probuditi svoje talente i pokazati za što ste sve sposobni. Imate toliko puno aktivnosti i događaja da će vam to skrenuti pažnju s pesimističnih i negativnih misli. Kraj kolovoza donosi vam jedno najljepše iznenađenje – novo poznanstvo.

Lav

Lavove najveći uspjeh očekuje u karijeri. Od prvih dana kolovoza sve se počinje razvijati, a to što ste ambiciozni napokon postaje prednost. Moguće je unaprjeđenje, kao i povećan priljev novca. Ovo je period putovanja, povezivanja sa srodnom dušom i dobrih obiteljskih odnosa. Sasvim je moguće da će vam kolovoz uljepšati cijelu 2022. godinu.

Djevica

Krajem mjeseca održat će se događaj koji će vas inspirirati na nova dostignuća. U posljednjem mjesecu ljeta doživjet ćete istinsku sreću, a pozitivna energija utjecat će pozitivno i na odnose s ljudima. Ovaj će mjesec biti vrlo sretan za vas u svim područjima vašeg života. Posebno će se lijepe stvari dogoditi kada je riječ o zajedništvu, dobroj energiji i povezivanju s osobama koje čine vaš život tako magičnim. (sensa.mondo)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Edukativno druženje

Branitelji i polaznici COOR Podravsko sunce zajedno uređivali okoliš i pecali

SAVJETI

Zalijte cvijeće kombinacijom ovog ulja i vode i gledajte kako buja

MEĐUNARODNO NATJECANJE ZBOROVA U ŠIBENIKU

FOTO Đurđevčice osvojile zlatnu nagradu žirija

DRŽAVNA SMOTRA

FOTO Puhački orkestar DVD-a Đurđevac ponovno najbolji

Stanovnike očekuje bogat program

Općina Kloštar Podravski slavi svoj dan 

SAVJETI

Ova biljka najbolje štiti vrt od raznih bolesti


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati