Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Oštećeni prilazi: Kupci se nemaju gdje parkirati pa trpi i moja prodaja

Alojz Gašparić iz Koprivnice već duže bezuspješno traži da se uredi prilaz njegovoj kući u Herešinskoj ulici. Nakon obnove podzemne komunalne infrastrukture na prilazima kućama u Herešinskoj ulici nastala su brojna oštećenja zbog kojih, tvrdi Alojz, posebnu štetu trpi on jer se bavi proizvodnjom meda i jabuka koje prodaje na kućnom pragu.

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

-Radovi su završili prije pet mjeseci, a još uvijek prilazi nisu vraćeni u prvobitno stanje. Ispred kuće imao sam postavljene tlakavce kako bi se kupci imali gdje parkirati, a sad je taj dio već pet mjeseci razrovan. Kupci nemaju gdje parkirati pa trpi i moja prodaja – ističe Alojz Gašparić.

U više navrata, dodaje on, obratio se gradskoj upravi i gradskoj tvrtki KC vode sa zahtjevom da se prilazi urede na odgovarajući način, ali se i dalje u Herešinskoj ulici vide posljedice obnove komunalne infrastrukture. Dodatni problem su i ulegnuća koja su ostala jer se nakon svake kiše stvaraju lokve.

– Moje su tlakavce izvođači radova ostavili uz ukrasne grmove pa ni njih ne mogu urediti jer su preteški da ih stalno mičem. Nepojmljivo je da pet mjeseci nakon završetka radova ništa nije učinjeno da imamo uređene prilaze kućama. Njima je najvažnije da redovito plaćamo komunalnu i vodnu naknadu, a kad oni trebaju nešto napraviti, prisiljeni smo čekati mjesecima. Meni nitko neće nadoknaditi štetu koju trpim jer više ne mogu na kućnom pragu prodavati med i jabuke – zaključio je Alojz Gašparić.

U gradskoj tvrtki KC vode ističu kako su se u Herešinskoj ulici izvodili radovi u sklopu projekta poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica. 

– Izvođačima radova poslali smo dopis za potrebu sanacije trase u Herešinskoj ulici te su nas obavijestili da će sa sanacijama krenuti od ovog utorka. Ovim putem molimo sve građane za strpljenje i razumijevanje zbog radova – kaže Sandra Sinjeri, zamjenica direktora KC voda.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Teška prometna nesreća na Podravskoj magistrali, muškarac prevezen u bolnicu

DIREKTORICA SANJA GARAJ MILOŠ I DIZAJNER MARKO HRASTOVEC O NOVOM VIZUALNOM IDENTITETU PODRAVKE

VIDEO “Na logotipu smo u tajnosti radili više od godinu dana i veseli nas pozitivan odjek javnosti”

Obavijest za potrošače

U prehrambenom proizvodu pronašli biljku koja može biti štetna za zdravlje

konkretni planovi za unaprjeđenje visokog školstva u koprivnici

Šest milijuna eura za povezivanje inovacija, znanosti i gospodarstva

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Zapalio se Renault u centru Koprivnice

PROBLEM S KOJIM SE BORI GODINAMA

FOTO Davorka: “Bez maramice ne mogu ni do trgovine, a živim samo 10 minuta od centra”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati