Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Otišao Hrvoje Bači, stigli Kovač, Zlatar i Jakopanec

U nogometnom Drnju misle vrlo ozbiljno. Nakon što je iz kluba u Tehničar otišao najbolji igrač Hrvoje Bači, u klubu su reagirali vrlo brzo i efikasno. „Upecali“ su u Imbriovcu, bolje reći, vratili u klub Vedrana Kovača. Osim njega, klubu su pristupili Luka Zlatar iz Fugaplasta i Fran Jakopanec iz Škole nogometa Slavena. Iako su sva imena kvalitetna, odskače ono Vedrana Kovača.

– Došla je na red neka nova nogometna ‘avantura’. Vraćam se u svoje selo, svoje Drnje, nakon dugih 10 godina. S Tomislavom imam velikih ambicija, no ne treba srljati unaprijed. Prije svega htio bih vratiti što više domaćih navijača na utakmice. Ujedno, dajem im obećanje da ćemo se boriti do zadnje kapi krvi kako bismo stavili Drnje tamo gdje pripada, a to je tron Prve ŽNL. Znam da će nas trener Žuljić pripremiti kako treba i da ćemo biti svi kao jedan. A nadam se da će se taj trud na kraju uvelike isplatiti – rekao je Vedran Kovač koji je klubu pristupio iz Borca iz Imbriovca.

– U Borcu sam proveo četiri jako lijepe godine, osvojio sam Prvu ŽNL i igrao dva finala županijskoga Kupa te jednog osvojio. To mi je bio i najljepši trenutak: dupla kruna. I naravno, pretkolo Hrvatskog kupa. Za Borac imam samo riječi hvale, od igrača, trenera kojeg bi posebno istaknuo i s kojim mi je bilo lijepo surađivati i svaka mu čast za sve što je napravio za taj klub. A posebno bih htio zahvaliti gospodi Draženu Lopariću i Bistroviću koji su mi uvelike pomogli kada mi je bilo najpotrebnije. To se ne zaboravlja – istaknuo je novi topnik Tomislava.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

transfer bomba

Podravka potpisala veliko pojačanje, dolazi nesuđena hrvatska reprezentativka

SLAVEN ĆE TRI OD ČETIRI UTAKMICE IGRATI U KOPRIVNICI

Pakleni ožujak: Lokomotiva pa tri “teškaša”

ferdinandovčani se protive elitnoj ligi, no promjenama se moraju prilagoditi

Franjo Kovačev: To je za nas korak unazad, a za suce, bojim se, prevelik zalogaj…

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

NATJECANJE SE ODRŽALO U KUTINI

FOTO S njima nema šale, sestre Gabriela i Dorotea državne su prvakinje u boksu

NEĆE PA NEĆE

Lopte su bile dobro napumpane, ali malo je to značilo slavenašima. Pali bez ispaljenog metka

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati