Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Kraj travnja na Sveučilištu Sjever obilježit će znanstveni, inspirativni i zanimljivi programi

Otkrijte Sjever i tajnoviti svijet inteligencije na Danima otvorenih vrata i Festivalu znanosti

Ovogodišnji Festival znanosti koji se u oba Sveučilišna centra održava od 23. do 26. travnja donosi sadržaje koji će kroz različite radionice i predavanja približiti zagonetni svijet inteligencije, od one kreativne, socijalne, emocionalne, pa sve do, danas vrlo popularne, umjetne inteligencije.

Festival znanosti u Sveučilišnom centru Koprivnica održat će se u četvrtak i petak, 25. i 26. travnja kada će kroz brojne programe educirati i zabaviti one velike i one male. 

U Sveučilišnom centru Koprivnica vrtićarci i osnovnoškolci će sve o inteligenciji imati prilike saznati u četvrtak, 25. travnja od 9 do 12 sati. Srednjoškolci, studenti i svi koji u sebi nose tračak znatiželje mogu zaviriti u tajne znanosti u petak, 26. travnja od 10 do 14 sati.

Želite li upoznati Sjever s druge strane Posljednjeg dana Festivala znanosti, Sveučilište Sjever otvara svoja vrata svima koji žele upoznati studijske programe koji se provode u našim sveučilišnim centrima. Dođite na Dan otvorenih vrata i otkrijte sve što Sveučilište Sjever nudi – upoznajte profesore, saznajte više o studijima i upisima, čujte iskustva studenata iz prve ruke te saznajte kakav je život na Sjeveru. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na linku.

Ne propustite priliku za zabavu, učenje i istraživanje. Vidimo se na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Koprivnica 25. i 26. travnja.

FOTO Sveučilište Sjever

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

DOSTAVILE KOMUNALCU 18 KILOGRAMA

Članice KUD-a Srce nastavljaju prikupljati plastične čepove u humanitarne svrhe

JUBILEJ

FOTO Udruga žena Otočka proslavila 10. rođendan

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

INVESTICIJA VRIJEDNA 130.000 EURA

FOTO Park u Goli dobio amfiteatar, dječje igralište i boćalište

U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

FOTO Zdravko Seleš predstavio nagrađenu zbirku poezije

SLAVI SE KRAJ SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

FOTO/VIDEO Maturantsko ludilo diljem Podravine i Prigorja


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati