Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
domoljub koprivnica

Otvaranje izložbe – SNAGA ŽENSTVENOSTI

Povodom Dana žena u predvorju dvorane „Domoljub“ svoja vrata će otvoriti izložba po nazivu – SNAGA ŽENSTVENOSTI. – Ženstvenost je energija koja je u svakoj ženi drugačija, jedinstvena. Na svijetu postoji onoliko tipova ženstvenosti koliko postoji i žena. Mnoge žene nisu svjesne svoje ženstvenosti i teško im je izražavati tu svoju stranu. Današnji tempo života diktiran užurbanošću često rezultira time da izgubimo sebe, a da toga nismo svjesni. Stoga je neobično važno prihvatiti sebe sa svim vrlinama i manama, izgraditi samopoštovanje i ljubav prema sebi.

Važno je dopustiti se slobodu izražavanja vlastite istine te iznošenja stavova i pogleda na svijet. Na taj način doći ćemo u doticaj sa svim svojim dijelovima i kvalitetama svog bića. Otkrivanje vlastite ženstvenosti je otkrivanje vlastitog bića, a to doprinosi sveukupnoj sreći i harmoniji, kvalitetnijim odnosima i boljoj percepciji okoline, pričaju organizatori izložbe. Umjetnice Ljerka Bojovski i Larisa Golec svoje će radove predstaviti 8. ožujka 2023. godine u 18:00 sati u već spomenutoj dvorani „Domoljub“. 

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati