Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Otvoren novi Robin market u Koprivnici

U dobrom raspoloženju i uz prigodne degustacije, s radom je krenula nova Robin trgovina u Koprivnici, u ulici Ivana Meštrovića 1. Radi se o pedeset i drugom Robin marketu koji će za sve kupce biti otvoren od ponedjeljka do subote od 6:30 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 13 sati.

Novi Robinov kvartovski market koji se nalazi na dobro znanoj i frekventnoj lokaciji, nudi vam ugodan ambijent, kvalitetan asortiman te uvijek svježi kruh, peciva, bureke i kolače. Zadovoljan kupac osnovi je cilj poslovne filozofije poduzeća Robin d.o.o. stoga posebnu pažnju posvećuju cijenama, ljubaznosti prodajnog osoblja i ostalim pogodnostima koje kupci svakodnevno mogu koristiti.  Iz Robin trgovina također pozivaju sve svoje nove kupce da se učlane u program vjernosti „Robin klub“ te ostvare mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri „Robin & partneri daju više 2022“.

„Otvorenje novog Robin marketa u Koprivnici za nas je novi izazov, ali i veliko zadovoljstvo. Možemo se pohvaliti da je to čak 11. market koji se nalazi u samom gradu Koprivnici, ne računajući prigradska naselja i okolna sela. Također me osobno veseli što su nas građani i kupci u Koprivnici srdačno prihvatili i što nam poklanjaju svoju vjernost. I ubuduće ćemo nastojati unaprijediti kvalitetu ponude u našim marketima, biti ljubazni prema našim kupcima te im se na taj način odužiti.“ rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Svakako navratite u novi Robin market u Koprivnici i uvijek kupujte povoljno!

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati