Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

“Otvoreni brak” u Koprivnici

U petak, 17. lipnja u Koprivnicu dolazi dvoje poznatih filmskih, televizijskih i kazališnih glumaca, Matija Prskalo i Slavko Juraga s produkcijom GALA teatra iz Zagreba “Otvoreni brak“. Predstava će biti izvedena u petak, 17. lipnja u 20 sati u Domu Mladih Koprivnica na adresi Hrvatske državnosti 10.

Komediju je napisao talijanski nobelovac Dario Fo i njegova supruga Franca Rame, a odlična je kritika i pojedinca i društva. Prijevod i režiju predstave potpisuje Đuro Roić.

Ovih dvoje sjajnih glumaca nizom komičnih scena dočaravaju, potpuno iščašenim ali ipak, samo ljudskim situacijama, bračne probleme iz kojih svaki na svoj način traži izlaz. Kroz niz tragikomičnih scena suočavamo se sa slabošću glavnih aktera, njihovom lažnom slobodom i pobrkanim vrijednostima.
Za otvoreni brak se zalaže suprug, određuje pravila i daje sebi punu slobodu u svakom smislu, naizgled, spremno nudeći takav stil života i svojoj supruzi. No, koliko je zaista iskren u tome i je li ikad, uistinu, bio spreman za njezinu nevjeru? Koliko smo slobode u braku spremni dati, a koliko uzeti, pogledajte u predstavi “Otvoreni brak”.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra na adresi Hrvatske državnosti 10, u Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr. Za više informacija i rezervacije nazovite 097 758 33 67.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PROŠTENJE

FOTO Prugovčani slave blagdan svete Margarete

U ORGANIZACIJI ŽUPA KALINOVAC I BUDROVAC

FOTO Mladi se družili uz kateheze, ples i igre

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati