Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

KTC U ĐURĐEVCU OTVARA NOVI TRGOVAČKI CENTAR

KTC će otvoriti novi trgovački centar u Đurđevcu u četvrtak 15. prosinca 2022. u 10 sati, na adresi Đure Basaričeka 16. Svoje kupce pozivaju na otvorenje gdje ih očekuju degustacije i brojna druga iznenađenja.

U sastavu trgovačkog centra KTC Đurđevac biti će supermarket na 1200 m2, benzinska postaja i caffe bar. Novi trgovački centar zapošljavat će 40-ak djelatnika. Prostor supermarketa je moderno uređen, prilagođen najvišim trgovačkim standardima i u njemu će se moći obaviti kupnja svega potrebnog za domaćinstvo.

Radno vrijeme supermarketa i caffe bara biti će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, osim nedjelja, praznika i blagdana kada KTC supermarketi već pune dvije godine ne rade. Benzinska postaja će raditi od ponedjeljka do subote od 6 do 22 sata, nedjeljama i praznicima od  6 do 20 sati, a blagdanima neće raditi.

– Veliko nam je zadovoljstvo što će naši potrošači moći uživati u novom modernom prodajnom prostoru našeg supermarketa i ostalih sadržaja. Naše kupce zasigurno će razveseliti bogata ponuda znatno proširena u odnosu na dosadašnju s posebnim naglaskom na svježe voće i  povrće, te odjel svježeg mesa s pulta. Supermarket nudi široku ponudu prehrambene robe, suhomesnatih i mliječnih proizvoda, kruha i peciva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, čistila, kozmetike, kućnih potrepština, igračaka, audio-video opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, računala, informatičke opreme, autokozmetike i ponude za kućne ljubimce. Moderan caffe bar s terasom nudi bogatu ponudu pića i napitaka.

Spomenimo kako je na staroj lokaciji KTC supermarket Đurđevac poslovao punih 13 godina.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

STRUČNO PREDAVANJE

FOTO Nikola Cik predstavio povijest đurđevačkih ulica i kvartova

ozlijeđena 22-godišnja putnica

Djevojka se autom zabila u stablo

NOVO MJESTO ZA KUPOVINU

Lidl će u Podravini graditi novu trgovinu

KONFERENCIJA KLUBA POSLOVNIH ŽENA ALFA

FOTO Poduzetnice raspravljale o svojim uspjesima u poslovnom svijetu

PROIZVODNJA KREĆE KRAJEM GODINE

FOTO/VIDEO Franičević: Naša čistilica s pogonom na vodik već sad je tražena diljem svijeta

DAN OTVORENIH VRATA STRUKOVNE ŠKOLE ĐURĐEVAC

FOTO/VIDEO Osmašima predstavili zanimanja za koja se mogu školovati

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati