Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ovaj znak očekuje strelovit poslovni uspjeh i brdo novca

Horoskopski znak koji će 2023. doživjeti streloviti rast karijere i novca je ovan. Ovnovima pristiže novac u velikoj količini u drugoj polovici godine, a ovaj znak mogao bi uživati ​​u povišici plaće i trebao ostati otvoren za neočekivane prilike za posao. To može biti posao koji je usko povezan s putovanjem ili preseljenjem. A od srpnja 2023. nadalje, osjećat će “hitnu potrebu da slijede svoj poziv”.

Dva značajna aspekta za ovna u materijalnom smislu bit će pojava mladog Mjeseca 21. ožujka te drugi mladi Mjesec i pomrčina Sunca 20. travnja. Ovi mladi mjeseci započet će šestomjesečni ciklus koji vodi do punog mjeseca 29. rujna, kada ćete moći “požnjeti” sav naporan rad koji ste uložili. Jupiter se do 16. svibnja kreće kroz znak ovna, a kada toga dana prijeđe u bika orijentiranog novcu, očekuje ih poseban priljev novca.

Zatim, kada Sjeverni čvor posjeti ovna (prvi put u gotovo 20 godina) od 17. srpnja do 11. siječnja 2025., imat će na raspolaganju mnoge prilike za karijeru, bilo da napreduju u postojećoj karijeri ili započinju novu. Iako bi ovo trebale biti dobre vijesti za vas, dragi ovnovi, to ne znači da ova godina neće donijeti neke izazove. Liječenje rana iz prošlosti i postavljanje zdravih granica u vašim odnosima dva su područja u kojima biste mogli doživjeti poteškoće.

Morate imati prostor koji vam je potreban za rad na svim vašim odnosima. Morat ćete poraditi na vezama. Budite oprezni s prijateljima koje pozivate u svoj krug ovog proljeća i ljeta; neće svi imati čiste namjere, ma kako se predstavljali. Također, samo zato što imate novčane dobitke ne znači da biste trebali početi neozbiljno trošiti. Budite odlučni u kretanju naprijed i nemojte žuriti s ishitrenim financijskim potezima. (sensa.mondo)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

POPULARNA BOŽIČNA ZVIJEZDA

Raste pola godine, a za Božić uvijek procvjeta

OD KOGA/ČEGA BJEŽI!?

Ludbreškom Podravinom sinoć lutao pajcek

KOGA VODITE?

Wellness programi u Spa centru Cerine – maksimalan užitak i mir kakav zaslužujete

BELUPO sudjelovaO u dobrovoljnoj akciji Čep za lijek.

Farmaceutskom divu zahvalnica za prikupljenih pola tone plastičnih čepova

VIDEO

Ova je čarobna snimka nastala jutros u snijegom prekrivenoj Podravini

Opasan po zdravlje pojedinaca

Lidl ima važnu obavijest za kupce jednog popularnog božićnog proizvoda

Upišite pojam koji želite pretraživati