Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pala koprivnička banda: Dilali kokain, ecstasy, duhan, našli im brdo droge

Kako upravo doznajemo, koprivnička krim policija privela je kraju istraživanje nad osumnjičenim 42, 48 i 56-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja te osumnjičenim 39-godišnjakom sa šireg križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih sredstava.

-Sumnja se da su počinili veći broj kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama na način da su nabavljali, preprodavali i posredovali u prodaji droge amfetamin, kokain i ecstasy.  Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu obavljene su pretrage kuća, drugih prostorija, vozila i osoba te je pronađeno i oduzeto 96,87 grama droge amfetamin, 29,04 grama droge kokain, 3,20 grama droge ecstasy, dvije digitalne vage, uređaj za vakumiranje, vrećice za vakumiranje, novčana sredstva i dr. – navode u policiji i ističu kako je kod 39-godišnjaka pronađeno i uzeto streljivo vojnog porijekla, dok je kod 48-godišnjaka pronađeno i oduzeto 180,87 grama sitno rezanog duhana bez trošarinskih markica Ministarstva financija.

Protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku. Također, biti će dostavljeno izvješće nadležnoj carinskoj upravi radi prekršaja iz domene Zakona o trošarinama.

FOTO PU

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PRIPREMA SE NATJEČAJ ZA OBNOVU ULICE KOJA KOLODVOR SPAJA S CENTROM GRADA

Dvosmjerna Starčevićeva s rotorom u dvije faze, novo ruho dobit će i Ivanjska

OLUJNO NEVRIJEME NAPRAVILO VELIKU ŠTETU

Župan donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode tuča na području tri općine

radovi u tijeku

Novom stazom spojit će se Đurđevac i Čepelovac


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati