Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Paradžik: Igrali smo bez trenera, ali nastavljamo suradnju

Nogometaši Osvita zadnjom su pobjedom protiv Tomislav Radnika iz Svetog Ivana Žabna na gostujućem terenu potvrdili peto mjesto, što im je i bio cilj na polusezoni. Iako su u drugom dijelu prvenstva čvrsto držali to mjesto, pred kraj sezone zaredao se niz neuspjeha, odnosno neočekivano visokih poraza od kojih su neki šokirali i njih. Valja pritom nadodati kako su u tim utakmicama igrali bez trenera Gorana Palčića, koji se zbog privatnih razloga nije mogao posvetiti trenerskim obavezama. Da je nedostatak čvrstog vodstva kumovao takvim ishodima, smatra i predsjednik Osvita Jozo Paradžik:

– S obzirom da smo ostvarili zadani cilj na kraju sezone smo zadovoljni. Valja napomenuti kako smo te utakmice koje smo kiksali igrali protiv jakih protivnika, a mučile su nas ozljede i kartoni. Isto tako, ni treninzi bez trenera nisu kakvi bi trebali biti. Momčad smo slagali mi sami, dogovarali smo se sve međusobno – pojašnjava Paradžik, nadodavši kako je u međuvremenu postignut dogovor s Palčićem za nastavak suradnje, koji će đelekovečkoj momčadi za iduću sezonu biti više na raspolaganju.

 – Generalno, cilj nam je zadržati ekipu, dečke koji su do sad igrali da budu što više na broju, a ostalo ćemo u narednom razdoblju proanalizirati, vidjeti gdje smo tanji i tražiti pojačanja, kao i pred svaku sezonu – zaključuje Paradžik. U zadnjoj utakmici u Žabnu pokazali su da se pametnom igrom i dogovorom mogu postići iznenađujuće dobri rezultati, što im je nit vodilja i za budućnost.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

PODRAVSKI NA PRIPREMAMA S KOPRIVNIČKIM PRVOLIGAŠEM

FOTO U ‘austrijskom raju’ sa slavenašima i Betis iz Seville, ovdje su bili Leipzig, Basel, čak i Liverpool

Susret u starim narodnim sportovima u Podravskim Sesvetama

FOTO Natjecali se u trcličanju, verižanju, vranićanju, nožićanju i sličnim sportovima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati