Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
za požar krivo sušeno meso!?

Peteročlana obitelj u požaru izgubila sve, uspjeli su spasiti samo domaće životinje

Od obiteljske kuće u Lugu ostala su samo četiri zida, vatra je doslovno sve progutala, ali na sreću nije bilo ozlijeđenih osoba. Požar je izbio 24. veljače oko 23 sata, a obavljenim očevidom utvrđeno je da je do njega došlo uslijed kapanja masnoće sa sušenog mesa na ložište, nakon čega se plamen proširio na krov pušnice, pomoćne objekte i obiteljsku kuću u vlasništvu 60-godišnjaka, navode iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Susjedi su im odmah stigli u pomoć i donosili pokrivače, obuću, tko što može i puno na čemu se obitelj iznimno zahvaljuje. Izgorjelo je sve, od dokumenata, namještaja, odjeće no uspjeli su spasiti domaće životinje. Dvije krmače, svinje i prasci, dvije koze i četiri patke danas smještene u Grabovcu. – Susjedi su nam donijeli za njih kukuruz, šrota, sad opet krećemo od nule, shrvano priča Ruža Ambruš Požar, majka dvojice sinova i maloljetne kćeri koja ide u 5. razred i koja je ostala i bez školske torbe i laptopa.

Policija je napisala da je požar izazvalo kapanje masnoće u pušnici, ali njoj je to malo vjerojatno. Nisu ni šunke stavili još dimiti, priča familija za Agroklub.com. Bile su nasoljene, ali i one su otišle u požaru, a u samoj pušnici izgorjelo je 30 tabli slanina, kobasice. – Zadnju lipu smo uložili u kuću, ni prije dva mjeseca kupili nove kuhinjske elemente, nedavno kutnu garnituru nabraja Ruža Ambruš navodeći da bi im dobrodošao ormar jer odjeću koju su dobili nemaju gdje složiti i ne zna što bi im hitnije trebalo, ali ponavlja da novce ne traže. 

Požar su inače ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Osijek, Dobrovoljno vatrogasno društvo Bilje i Dobrovoljno vatrogasno društvo Lug, a šteta se procjenjuje na oko 35.000 eura.

FOTO: ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Teška prometna nesreća na Podravskoj magistrali, muškarac prevezen u bolnicu

DIREKTORICA SANJA GARAJ MILOŠ I DIZAJNER MARKO HRASTOVEC O NOVOM VIZUALNOM IDENTITETU PODRAVKE

VIDEO “Na logotipu smo u tajnosti radili više od godinu dana i veseli nas pozitivan odjek javnosti”

Obavijest za potrošače

U prehrambenom proizvodu pronašli biljku koja može biti štetna za zdravlje

konkretni planovi za unaprjeđenje visokog školstva u koprivnici

Šest milijuna eura za povezivanje inovacija, znanosti i gospodarstva

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Zapalio se Renault u centru Koprivnice

PROBLEM S KOJIM SE BORI GODINAMA

FOTO Davorka: “Bez maramice ne mogu ni do trgovine, a živim samo 10 minuta od centra”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati