Picoki se časte i volom

Uz brojne degustacije đurđevačka Picokijada je za prave gurmane ponudila i pravu “poslasticu” – pečenog vola. Iako na trgu dominiraju riblji specijaliteti, obožavatelji voletine nisu propustili priliku da se počaste nesvakidašnjim obrokom.

Foto: Đuro Grčić i Darko Imbriša

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ČETVORICA ĐURĐEVČANA VEĆ SE 11 GODINA DRŽE TRADICIJE

“Naše žene dobro znaju kaj delamo ponedjeljkom!”

NA VESELJE MALIŠANA

Knjižnica dobila ured Božićne pošte  

PODJELA ĆE POTRAJATI DO IDUĆEG UTORKA

Počela podjela božićnica, 50 eura gradske pomoći dobit će 2400 najugroženijih