Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
završio radni posjet predsjednika Milanovića Podravini

“Plaće u Podravki su visoke i zbog Belupa koji je imao veliki rast prihoda u Rusiji”

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravio je danas u radnom posjetu Gradu Koprivnici, ali i okolnim općinama.

Predsjednik Milanović prijepodne je obišao radove na izgradnji dječjeg vrtića u Đelekovcu u pratnji načelnice Općine Lare Samošćanec. Uputio se i do Peteranca gdje ga je načelnik Ivan Derdić upoznao s nastavkom gradnje Sportsko-rekreacijskog centra Panonija.

Naposljetku, dolaskom u Koprivnicu, predsjednik Milanović susreo se gradonačelnikom Grada Koprivnice Mišelom Jakšićem, zamjenicom gradonačelnika Ksenijom Ostriž i predsjednikom Gradskog vijeća Ivanom Palom  te ostalim suradnicima. Uz razgovor i šetnju središnjim Zrinskim trgom bilo je vremena i za podnevnu kavu sa pročelnicima Gradske uprave, ravnateljima gradskih ustanova, članovima Uprave Komunalca te ostalim građanima koju su se zatekli na istom mjestu kao i predsjednik Milanović.

Sam kraj posjeta našem gradu, predsjednik Milanović iskoristio je za obilazak proizvodnog pogona tvornice Hartmann papirna ambalaža d.o.o. kroz koji ga je proveo direktor Dario Šumiga.

Naravno nije moglo proći i bez dnevnopolitičkih tema, i izborne tematike. Na pitanje novinara ponovo je komentirao, moguće postavljanje Zvonimir Mršića kao ministra u potencijalnoj vladi.

– Spomenuo sam ga i jedan je od najboljih ljudi. Kad smo već na toj temi, Martina Dalić je u Podravci, instalirana politički. Bio i Zvonimir Mršić, on je bio moja odluka, ali je SDP-ovac i Koprivničanac.

Komentirao je i plaće u Podravki i kazao do je dobro da su one visoke.

-To je stvar dioničara, ali i zbog poslovanja Belupa, koji jer imao veliki rast prihoda u Rusiji. Lijekovi nisu pod sankcijama. Zašto? Ne valjda zbog ljubavi prema ruskoj djeci i ženama nego zato da ne dođe netko drugi, Indijac ili Kinez i ne preuzme tržište. Onda smo gotovi – kazao je Zoran Milanović.

foto GRAD KOPRIVNICA

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTERESA ZA KUPNJU ČRNE GORE NEMA

Hrvatske šume smanjile cijenu, ali uzalud. Kultni restoran ponovno ide u zakup

ĐURĐEVAČKI VIJEĆNICI ODLUČILI

Plaće djelatnicima gradske uprave idu gore, onima s visokom stručnom spremom i za 20 posto

VAŽNA OBAVIJEST TRGOVAČKOG LANCA

Konzum iz prodaje povlači suhomesnati proizvod poznate kompanije. Svim će kupcima biti vraćen novac

Nema napretka u pregovorima oko povećanja plaća, i sindikat i osnivač čvrsti u stavovima

Mirenje propalo, odluka o štrajku u križevačkom vrtiću odgođena za petak

DRUŽENJEM U ŠTAGLJU TRI IGRAČICE OPROSTILE SE OD PODRAVKE

Larissa Kalaus odlazi u Mađarsku, Lea Franušić u jaku rumunjsku ligu

PALETA "TLAKAVACA" PALA S TERETNOG VOZILA

VIDEO Betonski opločnici rasuli se po državnoj cesti, policija regulira promet


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati