Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Plivali perajama odvodnim kanalom hidroelektrane

Tradicija duga već punu 31 godinu nastavila se i ove godine, te je prošlu subotu na odvodnom kanalu hidroelektrane Varaždin održano natjecanje u plivanju perajama unatoč hladnoj vodi i maglovitom jutru. Kao i svake godine članovi Ronilačkog kluba Šoderica dali su svoj obol na ovom natjecanju, jer je to ujedno bila i finalna utrka Kupa RH u daljinskom plivanju perajama.

Mala, ali mlada i perspektivna ekipa u oštroj konkurenciji ponovno je pokazala da se na njih itekako može računati u budućim utrkama. Oni još mlađi za sada su samo zdušno navijali za njih i bodrili ih na svakom mostu. Klub je osvojio ukupno drugo mjesto, dok su pojedinačno također bili odlični. Tin Treščec prvi je u plivanju perajama, dok je Isabella Victoria završila treća u kategoriji kadeta. Viktor Lovreković među mlađim juniorima bio je drugi, a kod juniora je Leo Bradić završio prvi.

Antonija Patrčević Lončarić bila je prva među veterankama. Rezultati na 6500 m u apsolutnom poretku su sljedeći: Isabella Victoria Švegović – četvrto mjesto u vremenu  od 1:17:59, Viktor Lovreković – peto mjesto u vremenu  od 0:59:48, Tin Treščec – osmo mjesto u vremenu  od 1:08:27 te Leo Bradić – 11. mjesto u vremenu od 1:17:58.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI