Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV 36-GODIŠNJAKA

Podravec pokušao “dilati” steroide

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici potvrdilo je optužnicu kojom se 36-godišnjaka iz Podravine tereti za čak tri kaznena djela. Ovaj je muškarac optužen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, neovlaštenu proizvodnju i promet tvari zabranjenih u sportu te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. On je, prema optužnici, u razdoblju od travnja 2021. do travnja 2022. godine, odlučio krenuti u ilegalni biznis. Nakon što je na području Bjelovara kupio drogu marihuanu i amfetamine, tu je istu drogu potom po Podravini najmanje dvadeset navrata prodavao i davao na konzumaciju drugim osobama. Osim toga, tereti ga se da je u ožujku i travnju 2022. godine planirao krenuti i u „dilanje“ steroidima.

U jednom je podravskom naselju tako držao 14 bočica i 37 tableta steroida i drugih tvari koje se nalaze na listi tvari zabranjenih u sportu, a jednu tabletu dao je na konzumaciju drugoj osobi. Na kraju je policija, prilikom uhićenja, u njegovoj obiteljskoj kući pronašla jedno tijelo ručne bombe i jedno tijelo ručnog raketnog bacača. Sve to je, jasno, posjedovao neovlašteno pa je i zbog toga zaslužio kaznenu prijavu. U odgovoru na optužnicu, 36-godišnjakov branitelj osporio je navode, smatrajući da prikupljeni dokazi ne pokazuju da je počinio kazneno djelo koje mu se stavlja na teret. Istaknuo je kako u dokazima na kojima se temelji optužnica odvjetništvo nije uspjelo dokazati namjeru da drogu nabavi s ciljem daljnje preprodaje. No, pokazalo se da se je okrivljenik sam tijekom istrage potvrdio ono što mu se stavlja na teret te je stoga i optužno vijeće potvrdilo ovu optužnicu i može se očekivati skori početak suđenja.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

projekt aglomeracije ludbreg pomaknuo se s mrtve točke

Prvi korak napravljen, realizacija još upitna

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Izbio požar u obiteljskoj kući, dječak spriječio katastrofu

POKAZNA VJEŽBA

FOTO Djeca pokazala svoje vatrogasne vještine

podravsko naselje dobilo svoj prvi suvenir

VIDEO Vlado je od pčelinjeg voska napravio repliku zvonika

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Težak sudar dvaju kombija. Dvije osobe prevezene u bolnicu

NA AUTOCESTI KOD ZAGREBA STRADAO 37-GODIŠNJAK IZ PODRAVINE, LIJEČNICI MU AMPUTIRALI NOGU

Otac stradalog Kloštrana: “Otpeljao mi je zdravog sina, a vratio invalida”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati