Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ULJEPŠALI IM NADOLAZEĆE BLAGDANE

Podravka i Dominik Livaković razveselili članove udruge “Veliko srce” vrijednom donacijom

Dominik Livaković, novi ambasador Čokolina i Podravka udružili su snage i povodom nadolazećih blagdana razveselili članove sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama „Veliko srce“ iz Koprivnice. Riječ je o 15 tisuća eura vrijednoj donaciji Čokolino i drugih Podravkinih proizvoda koji će članovima Udruge, koji se usprkos poteškoćama s kojima su suočeni i s kojima žive aktivno bave sportom, dati snage tijekom treninga i sportskih natjecanja.

Udruga za osobe s intelektualnim poteškoćama „Veliko srce“ je ove godine obilježila 10 godina rada i jedina je sportska udruga u Koprivničko-križevačkoj županiji koja kontinuirano organizira dnevne sportske aktivnosti. Udruga  okuplja preko 70 članova – djece, mladih i odraslih osoba s intelektualnim i drugim teškoćama u razvoju, a u narednim godinama planira svoje aktivnosti proširiti i na druge županije.

Prilikom predaje donacije organizirano je druženje predstavnika Podravke i članova udruge uz Lino medvjedića i zabavne aktivnosti. Osmijeha i dobrog raspoloženja na druženju nije nedostajalo, a okupljeni su se zabavili uz glazbu, ples i druženje s Linom koji je, kao i uvijek, izazvao posebno oduševljenje najmlađih. Putem video poruke članovima udruge obratio se i Dominik Livaković .

„Sretan sam što vas u suradnji s Podravkom mogu razveseliti. Pratim vaše aktivnosti, trud i rezultate i jako sam ponosan na vas. Vama i vašim obiteljima želim ugodne blagdane“, poručio je Livaković i izazvao oduševljenje članova.

„Zahvaljujemo Podravki i Dominiku Livakoviću koji su prepoznali trud i rad koji svakodnevno ulažemo u sportsko rekreativne aktivnosti s djecom i mladima s teškoćama u razvoju te odraslim osobama s intelektualnim teškoćama. Donacija je došla u pravi trenutak i našim je članovima uljepšala nadolazeće blagdane. Od sada će naša sportska druženja biti još zabavnija i slađa“, izjavila je Tamara Telic Zagrajski, predsjednica Sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama „Veliko srce“ iz Koprivnice.

Vesna Višnić, direktorica Podravkinog Poslovnog programa Žitarice, snack i napitci čestitala je svim članovima udruge na rezultatima koje postižu uz posebnu zahvalu trenerima i volonterima: „Drago nam je što smo u prilici svojim proizvodima, ali i podrškom koju im je iskazao Dominik Livaković kao uspješan profesionalni sportaš podržati rad udruge „Veliko srce“. Sigurni smo da će uz Čokolino trenirati još bolje, a mi se unaprijed radujemo njihovim novim sportskim uspjesima“.

FOTO Podravka

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTRIGANTNA PRIČA

Krađa novca i dokumenata iz nogometnog kluba je čista slučajnost ili pak pomno planirana pljačka

Obavijest za potrošače

U hrvatskom začinu otkriveni komadići plastike. Povlači se s tržišta

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati