Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Izvrsni rezultati

Podravki dodijeljen prestižan certifikat

Podravka je dobila prestižan certifikat Poslodavac Partner, koji SELECTIO Grupa dodjeljuje tvrtkama koje zadovoljavaju visoke standarde kvalitete u svim područjima upravljanja ljudskim resursima.

Certifikat su u poslovnom sjedištu Podravke predsjednici Uprave Martini Dalić i direktorici sektora Upravljanje ljudskim resursima Moiri Homan uručili Aleksandar Zemunić, Martina Kessler i Lara Šubić Šuša iz SELECTIO grupe, a kako bi zadovoljila uvjete za dobivanje certifikata, Podravka je prošla kroz detaljnu evaluaciju sustava upravljanja ljudskim resursima, kojom se ocjenjuju prakse poslodavca i iskustvo zaposlenika u sedam ključnih područja.

Kako ističu u SELECTIO Grupi, Podravka je ostvarila izvrsne rezultate u privlačenju i zapošljavanju talenata te razvijanju, inspiriranju, motiviranju i nagrađivanju zaposlenika. Pored toga, promoviranjem leadership kompetencija i educiranjem menadžmenta kompanije o upravljanju promjenama, Podravka je osvojila visoke ocjene u segmentu edukacije zaposlenika.

„U posljednje smo dvije godine pokrenuli niz aktivnosti u upravljanju ljudskim resursima, posebno u vidu razvoja, transformacije, nove organizacije i organizacijskog dizajna, retencije te povećanja kompetencija. Također, poboljšali smo materijalna prava i primanja naših zaposlenika, a cilj nam je i dalje raditi na implementiranju dobrih praksi te osnaživanju svoje konkurentnosti kao privlačan poslodavac. Ovaj certifikat priznanje je do kojeg ne bi došlo bez napora i podrške Uprave, menadžmenta, radnika i sindikata, a ujedno i obveza da budemo još bolji u godinama koje dolaze“, rekla je Moira Homan, direktorica Podravkina sektora Upravljanje ljudskim resursima.

Metodologija certifikata Poslodavac Partner osmišljena je 2005. godine i od tada se kontinuirano revidira. U prošlogodišnjoj reviziji sudjelovalo je  više od pedeset vrhunskih stručnjaka iz područja upravljanja ljudskim resursima, a standardi su definirani po uzoru na najbolje svjetske prakse.

FOTO: Podravka

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

VEČER FOLKLORA U GOLI

FOTO Prekodravci uživali u tradicijskim pjesmama i plesovima

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Degustira se gorički paprikaš, kulturnjaci i sportaši promoviraju svoje aktivnosti

Već drugi dan su probali što su napravili

FOTO Prvašići iz Podravskih Sesveta na nastavi domaćinstva učili su kako kiseliti krastavce

Raspisan je javni poziv

Ova općina za svako novorođenče jednokratno isplaćuje tri tisuće eura

Mališani iz Molvi istaknuli su se super rezultatima

FOTO Načelnik ugostio male olimpijce

ZBOG NADVOŽNJAKA I NEMARA RADNIKA IMAJU VELIKE PROBLEME

VIDEO Stanari ogorčeni: “Da se žaba popiša mi već plivamo, po dvorištima nam plutaju fekalije”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati