Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Raspisan je javni poziv

Ova općina za svako novorođenče jednokratno isplaćuje tri tisuće eura

Općina Molve raspisala je javni poziv za podnošenje zahtjeva za novčanu pomoć za novorođeno dijete. Od ove godine novčana pomoć ponovno iznosi tri tisuće eura po novorođenčetu, a u Molvama su procijenili da je ova mjera iznimno kvalitetna i da će dodatno pridonijeti povećanju nataliteta na području općine.

-Pozivaju se roditelji za podnošenje zahtjeva za novčanu pomoć za novorođeno dijete na području Općine Molve u sveukupnom iznosu do 3.000,00 eura za novorođenu djecu s područja Općine Molve. I to na način da se za svaku godinu ostvaruje pravo na isplatu pomoći u iznosu 1.000,00 eura – stoji u javnom pozivu Općine Molve, a uvjeri za ostvarivanje prava na pomoć su sljedeći:

-U iznosu 1.000,00 eura za godinu u kojoj je dijete rođeno roditelj/i i dijete na dan podnošenja zahtjeva imaju prebivalište na području Općine Molve. U iznosu 1.000,00 eura u drugoj djetetovoj godini roditelj/i i dijete na dan podnošenja zahtjeva imaju prebivalište na području Općine Molve, a dijete za koje se traži isplata pomoći upisano je kao polaznik Dječjeg vrtića Pčelica Molve te stvarno boravi ondje. U iznosu 1.000,00 eura u trećoj djetetovoj godini roditelj/i i dijete imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Molve uz uvjet da je dijete za koje se traži isplata pomoći kontinuirano upisano kao polaznik Dječjeg vrtića Pčelica Molve te stvarno boravi u istom (fizički) – ističe se u javnom pozivu i napominje da je rok za podnošenje zahtjeva za isplatu pomoći šest mjeseci od dana djetetova rođenja, a rok za podnošenje zahtjeva za isplatu pomoći za novodoseljene roditelje je šest mjeseci od dana stjecanja prebivališta.

Tekst javnog poziva možete pronaći na sljedećem linku: https://www.molve.hr/index.php/opcina-molve/vazni-dokumenti/2013-09-29-09-25-25/1831-javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-novcanu-pomoc-za-novorodeno-dijete

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati