Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravski doznaje: Prijetio da će se baciti s krova, cijela ulica dignuta na noge

Prava drama odvijala se u Ulici Ivana Lepušića pretprošle subote u popodnevnim satima. Kako doznajemo, muškarac je prijetio da će skočiti s vlastitog krova kuće, a zbog tog je incidenta alarmirana policija, kao i hitna pomoć. Podravski je bio na mjestu događaja, a od pojedinih smo sumještana doznali kako se radi o muškarcu koji je i inače problematičan:

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– I inače zna biti bezobrazan i na sebe privlačiti pažnju, no mi koji ga znamo više se ni ne obaziremo na to što radi. Ne znamo što mu je došlo toga dana, vjerojatno je svemu kumovao alkohol – rekla nam je jedna mještanka.

– Ne znamo ni tko je dojavio policiji, vjerojatno netko tko je samo prolazio ovuda i vidio da se nešto događa. Čula sam viku i neko komešanje, no nisam išla vidjeti na ulicu o čemu se radi. Skupilo se puno ljudi na cestu, a čula sam da je prijetio da će se baciti. No, kad je stigla policija, već je on sišao s krova – rekla nam je jedna druga mještanka.

Kontaktirali smo Policijsku upravu koprivničko-križevačku, koja je imala intervenciju na dojavu, ali, kako su nam rekli, nisu naišli na sam incident, odnosno nisu utvrdili elemente kaznenog djela ili prekršaja.

– U ovoj ulici sve je ludo u zadnje vrijeme. Nedavno je jedan od susjeda prerezao banderu na koju mu je bila priključena struja, navodno je tjerao neki inat jer su mu je došli iskopčati. Stvarno ne znam što je s ljudima zadnje vrijeme – rekla nam je treća sugovornica, zaključivši kako nešto u Lepušićevoj očito mora biti u zraku, budući da se u inače mirnoj ulici incidenti izgledno samo nižu. Podsjetimo kako se upravo u toj ulici prije 13 godina dogodilo nezapamćeno četverostruko ubojstvo kojeg se s jezom mnogi Križevčani i danas prisjećaju.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pola godine nakon poplava, stvari se ne miču s mrtve točke

Općinama isplaćena milostinja, poljoprivrednicima skoro ništa. Nasip će biti gotov za 10 godina

DRSKA KRAĐA USRED BIJELOG DANA

VIDEO Bračni par Vrbanić jedna obična šetnja koštala je nekoliko tisuća eura

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom lopova

Priključili se plastičnim crijevom na cjevovod i krali plinski kondenzat

OMILJENO MJESTO OVOG UMIROVLJENIKA SU GORICE U KOZAREVCU

VIDEO Franjo (83): “Orežem dva reda loze pa na gemišt, a ženi složim bambus!”

RADOVI U KLOŠTRU PODRAVSKOM IDU JAKO DOBRO

Plan je da tržnica proradi kroz godinu dana

JESTE LI ZNALI?

Stavite ovaj začin na krpelja i sam će pobjeći

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati