Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravski istražio detalje krađe auta: “Susjed je došao s posla, u strci je ostavio ključeve…”

Drski je lopov u ponedjeljak oko 16 sati iz dvorišta kuće u Sigecu, naselju na području općine Peteranec, ukrao auto. Vožnju s ukradenom mazdom završio je u Koprivnici na Ivanjskoj cesti gdje je izletio s autom i potom pobjegao.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Vozilom je nepoznati vozač izletio s kolnika i pješice napustio mjesto događaja. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje – navode u županijskoj Policijskoj upravi.

Vlasnik auta, Stjepan iz Sigeca, zbog policijske istrage odbio je dati bilo kakvu izjavu. Neslužbeno smo doznali da je Stjepan za krađu saznao tek nakon što je drznik slupao mazdu, o čemu ga je obavijestila policija. 

– Susjed je došao s posla i u strci je ostavio ključeve u autu. Mazda je bila parkirana u dvorištu i nikome ne bi palo napamet da će se u pola bijela dana pojaviti lopov koji će to iskoristiti. Stjepan je u jednom trenutku vidio da nema auta, ali je mislio da ga je uzela kći koja često zna voziti tu mazdu pa nije tome pridavao važnost – pričaju nam susjedi.

Pravi šok za Stjepana uslijedio je kad ga je policija obavijestila da je njegov auto ostavljen slupan na Ivanjskoj cesti, a još nije poznata visina štete na njegovoj mazdi.

– Prvo je mislio da se netko šali s njim, no vrlo brzo je shvatio da je stvarno ostao bez auta. Ni nama više nije svejedno jer lopovi očito više ne biraju ni vrijeme ni mjesto za krađu. To se moglo dogoditi svakome od nas jer i mi ponekad znamo po danu ostaviti ključeve kad je auto parkiran u dvorištu. Očito ćemo morati dobro paziti kako ostavljamo aute i ostale stvari na dvorištu jer lopovi postaju sve okrutniji. Za ovakve stvari treba ih dugotrajno strpati u zatvor da im više ne padne na pamet tako nešto uraditi – kažu susjedi.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pola godine nakon poplava, stvari se ne miču s mrtve točke

Općinama isplaćena milostinja, poljoprivrednicima skoro ništa. Nasip će biti gotov za 10 godina

DRSKA KRAĐA USRED BIJELOG DANA

VIDEO Bračni par Vrbanić jedna obična šetnja koštala je nekoliko tisuća eura

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom lopova

Priključili se plastičnim crijevom na cjevovod i krali plinski kondenzat

OMILJENO MJESTO OVOG UMIROVLJENIKA SU GORICE U KOZAREVCU

VIDEO Franjo (83): “Orežem dva reda loze pa na gemišt, a ženi složim bambus!”

RADOVI U KLOŠTRU PODRAVSKOM IDU JAKO DOBRO

Plan je da tržnica proradi kroz godinu dana

JESTE LI ZNALI?

Stavite ovaj začin na krpelja i sam će pobjeći

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati