Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravski “Mad Max”: Autom skretao prema susjedima na biciklima!

Kako doznajemo, Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici 19. srpnja provelo je dokaznu radnju ispitivanja hrvatskog državljanina (55) zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela prijetnje. Prema navedenom kaznenom djelu, dokaže li mu se krivnja, prijeti mu do tri godine zatvora.

– Sumnjamo da je 55-godišnjak 16. srpnja 2022. od 18:50 do 19 sati, u jednom mjestu na području Pitomače, upravljao svojim osobnim automobilom te, u cilju da ustraši oštećenike s kojima od ranije nije u dobrim odnosima, odlučio autom zaprijetiti susjedima – navode tužitelji.

Sumnjaju da je najprije uočio jednog oštećenika kako upravlja biciklom i usmjerio kretanje svog automobila prema njemu, naglo povećavajući brzinu. Oštećenik je, u strahu za svoj život i sigurnost, uspio biciklom pobjeći u dvorište svoje obiteljske kuće, doznajemo iz izvora u ODO-u.

– Potom je iz auta uočio oštećenicu kako upravlja biciklom kolnikom i ponovno naglo povećao brzinu kretanja automobila i, približivši joj se na oko deset metara, naglo automobilom skrenuo na njezinu stranu kolnika vozeći se prema njoj, pa je oštećenica, u strahu za svoj život i sigurnost, skrenula biciklom u desni odvodni kanal – navode tužitelji. „Napadaču“ su izrekli mjere opreza zabrane približavanja oštećenicima te zabrane uspostavljanja ili održavanja veze s oštećenicima kao zamjenu za istražni zatvor, jer postoji opasnost od ponavljanja ili činjenja težeg kaznenog djela.

FOTO Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

obavijest potrošačima

U prehrambenom proizvodu iz Albanije otkrivena prisutnost jako toksične kemikalije

sjednica gradskog vijeća

Grad podigao subvencije za vrtiće izvan grada, oporba ih kritizirala zbog nerješavanja problema s kapacitetima

SAVLADANA ZADNJA PREPREKA ZA IZGRADNJU GEOTERMALNE ELEKTRANE

Za izgradnju je potrebno 100 milijuna eura, tražit će strateškog partnera

DOBRA VIJEST ZA STANOVNIKE PODOLICA ALI I SVE OSTALE U PROMETU

FOTO Tri tjedna prije roka otvorena Zagrebačka, prometuje se u oba smjera

SAMO DA NAS VRIJEME POSLUŽI

Podravka sprema 4500 porcija graha, dijelit će se u parku, a znamo i satnice koncerata

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

Sudarila se dva teretna vozila na Podravskoj magistrali. Jedna osoba ozlijeđena


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati