Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA – Vatrogasci gase pogone Požgaj grupe

Kako izvještavaju naši reporteri s terena, vatrogasci još gase požar na silosu i postrojenju Požgaj grupe u Velikom Bukovcu. Zabrinuti radnici i mještani nadaju se da će se vatra uskoro moći staviti pod kontrolu, ali i da će 45 godišnji zaposlenik koji je hitno prebačen u bolnicu, proći bez većih posljedica po njegovo zdravlje. Svi radnici hitno su evakuirani iz pogona.

Podsjetimo Varaždinska policija je izvijestila da je oko 17.25 sati u mjestu Veliki Bukovec došlo do eksplozije silosa te požara postrojenja pilane za obradu drva. Djelatnik u poduzeću, muškarac u dobi od 45 godina zadobio je ozljede te je prevezen u bolnicu, a na mjestu događaja trenutno je 13 vatrogasnih postrojbi koje gase vatru.

Inače Požgaj grupa je jedna od najpoznatijih hrvatskih kompanija koja se bavi preradom drva i izradom parketa, namještaja, ali i drvenih kuća. No, isto tako poznata je i po jednom od najvećih požara u posljednjih desetak godina u Podravini, kada je 2013. godine izgorio dobar dio skladišta i postrojenja. Također požar u skladištu dogodio se i 2018. godine.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati