Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravski otac maltretirao kćer, ona zbog straha završila na psihijatriji

Muškarac (44) iz okolice Đurđevca krajem srpnja prošle godine prijetio je svojoj kćeri koja živi u okolici Koprivnice zbog čega je optužen na Općinskom sudu u Koprivnici. Kako se navodi u optužnici, 44-godišnjak je tijekom telefonskog kontakta s kćeri rekao joj “da ju je napravio svojim k***** i da će platiti nekoga da ih makne”. Te su riječi kod njegovog djeteta izazvale velik strah zbog kojeg je liječena u dječjoj psihijatrijskoj bolnici.

Ova je priča objavljena u utorak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

U svojoj obrani, okrivljeni je rekao kako je bio u braku iz kojeg s bivšom suprugom ima kćer koja živi s majkom i očuhom (inače lokalni političar nap.a.), a koji mu brani je vidjeti.

– Nisam je vidio od prosinca 2019. godine jer mi to on (lokalni političar nap.a.) ne dozvoljava. S njom se čujem telefonom. Tako sam s njom razgovarao i tada, ali nisam joj prijetio, već mi smeta što je ne vidim. Rekao sam kćeri da ću platiti odvjetnicu još i više samo da je vidim – rekao je okrivljeni 44-godišnjak tijekom istrage. Dodao je kako ne zna je li razgovor bio na zvučniku i je li još netko slušao razgovor.

Bivša supruga okrivljenog tijekom istrage je kazala kako je bila u braku s njim, a sada živi sa sadašnjim suprugom i kćeri koja ima polusestru.

– Kći oca ne viđa jer se on neprimjereno ponašao prema njoj, ali su imali telefonske kontakte. Tako je bilo i tada, kada je bivši suprug nazvao, u sobu smo uz kći bili suprug i ja, a razgovor je bio na zvučniku. Čula sam dio njihova razgovora, a onda sam izašla iz sobe, dok su tamo ostali kći i suprug. Kasnije su mi rekli da je u nastavku tog razgovora bivši suprug prijetio da ju je on napravio svojim k***** i da će platiti nekoga da ih makne – kazala je majka oštećenog djeteta kod istražitelja.

Dodala je kako je dijete nakon toga bilo jako prestrašeno pa su je vodili na hitni pregled u Psihijatrijsku bolnicu za djecu i mladež u Kukluljevićevoj u Zagrebu gdje joj je liječnica propisala terapiju normabelom.

– Moju kćer ta je prijetnja toliko ustrašila i uznemirila da ona više uopće ne želi kontaktirati s ocem, a kad je nazove, ona mu se ne želi javiti. Na Općinskom sam sudu pokrenula postupak da mu se zabrani kontakt s kćeri, a postupak je u tijeku. Moja kći ima zdravstvene probleme, ADHD i epilepsiju – kazala je majka oštećenog djeteta. Njezin sadašnji suprug, inače lokalni političar, također je potvrdio da je slušao sporni razgovor i potvrdio sve što se optužnicom tvrdi.

– Ona je bila toliko uplašena i uznemirena zbog čega sam je nakon dva dana vodio u psihijatrijsku bolnicu – kazao je očuh oštećene. Spisu optužnice tužitelji su priklonili medicinsku dokumentaciju kojom se potvrđuje da je u pratnji očuha došao na pregled zbog uznemirenosti izazvane prijetnjom. Također je potvrđeno kako joj je izdana ‘medikamentozna terapija’.

FOTO Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Izložba vina u Novigradu Podravskom

Rajnski rizling Dražena Banjkovca šampion, Hegedićev kerner najvino novigradskih goric

JESTE LI ZNALI?

Kažu da je ovo najzdravija salata na svijetu. Ima jako antikancerogeno djelovanje

apsolutno nitko ne reagira

FOTO U šumi kod Koprivnice odlažu se velike količine otpada: “Uništava se priroda, baca sve i svašta”

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

Al' se danas dobro jelo baš

FOTO Bregovska pita uoči današnje manifestacije čuvala se pod tri ključa

NOVI PODACI O BDP-U PO STANOVNIKU OTKRILI BOLNU ISTINU

Hrvatska se razvija duplo brže od naše županije. Gdje smo zapeli?

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati