Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravski Turčin sustavno maltretirao ženu, vrijeđao, zatočio, ponižavao…

Kako doznajemo, Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici je podiglo optužnicu protiv turskog državljanina (25) zbog kaznenog djela nasilja u obitelji i dva kaznena djela prijetnje.

-Okrivljenog  25-godišnjaka se optužnicom tereti da je od 2. rujna 2021. do 5. svibnja 2022. na području Pitomače, u cilju da obezvrijedi kao osobu svoju suprugu (27), učestalo ju vrijeđao pogrdnim riječima te da je krajem rujna i početkom listopada 2021. godine fizički nasrtao na nju – navode tužitelji.

Terete ga i da je u jutarnjim satima 10. travnja 2022. uništio inventar u kući i da je u poslijepodnevnim satima 13. travnja 2022., nakon što je prethodno uzeo sve ključeve od stana, zaključao suprugu u stanu, a potom po povratku u stan bio fizički nasilan prema njoj i ozlijedio ju.

-Okrivljenika se tereti da je 30. travnja 2022., nakon prethodnog verbalnog sukoba, svojim postupanjem doveo oštećenicu u ponižavajući položaj pri čemu je ona trpjela strah i nasilje te je povrijedio njeno dostojanstvo – dodaju u ODO-u.

Okrivljenika se tereti i da je točno neutvrđenog dana, oko 20. travnja 2022., na području Pitomače, u nakani da ustraši roditelje svoje supruge, rekao supruzi prijeteće riječi koje je ona 5. svibnja 2022. prenijela svojim roditeljima, a koje su potom kod njih izazvale osjećaj straha za vlastiti život i sigurnost.

FOTO Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PRVI PUT U KOPRIVNICI

FOTO Cure iz Centra dobro su zagrijale publiku, a onda je stigao stari lav Željko Samardžić

U tijeku je tradicionalni svečani plesni Koncert koprivničkih folkloraša

FOTO/VIDEO Uživa se u pjesmama i plesovima Brodskog Posavlja, Podravine i Hrvatskog zagorja

KRISTIJAN BISTROVIĆ OD RUJNA JE STANOVNIK RUSKE ENKLAVE KALINJINGRADA I IGRAČ BALTIKE

‘Grad je jeftin i lijep, na gostovanja putujemo avionom, a o povratku u Hrvatsku još previše ne razmišljam’

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Peugeot završio u kanalu, očevid u tijeku

Susret s legendarnim alpinistom

FOTO Stipe Božić gostovao u Đurđevcu

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kak je propalo održavanje zgrada v Đurđevcu

Upišite pojam koji želite pretraživati