Podravski vatrogasci na putu na veliki požar u Šibensko-kninskoj županiji

Prema zapovjedi Slavka Tucakovića, glavnog vatrogasnog zapovjednika RH, danas ujutro na izvanrednu dislokaciju u Šibensko-kninsku županiju otišli su profesionalni i dobrovoljni vatrogasci Koprivničko-križevačke županije kako bi pomogli u gašenju velikog požara koji je jučer buknuo u vodičkom zaleđu.

Na dislokaciju je upućeno 25 vatrogasaca pod vodstvom Zvonimira Habijana, zapovjednika VZŽ koprivničko-križevačke, a iz Koprivnice su otišla četiri profesionalna vatrogasca iz JVP Koprivnica s dva vozila. Ukupno je devet vozila upućeno na dislokaciju. Vatrogasci iz Požarnog područja Koprivnica krenuli su iz koprivničke vatrogasne postrojbe i na putu su prema Križevcima gdje će im se pridružiti vatrogasci s đurđevačkog i križevačkog područja.

Prilikom odlaska vatrogasce je u ime gradonačelnika Mišela Jakšića pozdravio Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika.

Tekst i foto Sonja Markić / VZG Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI