Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravskom suncu donirani roboti

COOR Podravsko sunce od ovog je Božića bogatiji za dva CODEY ROCKY robota koja će pomoći razvijanju različitih kompetencija kod djece kao što su: savladavanje vještina učenja, korištenje tehnologija, rješavanje problema, inovativnost, kritičko razmišljanje, timski rad i suradnja, prilagodljivost, društvena i kulturološka osviještenost.

rbt

Roboti su donirani u sklopu projekta „Ostajem u igri!- socijalno uključivanje kroz terapiju igrom“ kojim se uvodi inovativna socijalna usluga terapije igrom za djecu diljem Hrvatske. U sklopu tog projekta početkom godine održane su STEM radionice za djecu u COOR-u Podravsko sunce i educirani su voditelji za ove aktivnosti. Koprivnička škola jedna je od samo četiri u Hrvatskoj u kojoj je proveden ovaj projekt, inače financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 1.499.622,58 kuna. Nositelj projekta je Društvo „Naša djeca“ Maksimir Zagreb, a partner Savez društava Naša djeca Hrvatske. Ravnateljici COOR-a Podravsko sunce Radmili Popović donaciju je predala predsjednica DND-a Koprivnica Jadranka Lakuš, istaknuvši svoje zadovoljstvo što će roboti omogućiti kvalitetniju edukaciju i terapiju.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Obavijest potrošačima

U popularnom prehrambenom proizvodu otkrivena tvar posebno opasna po zdravlje djece

Zanimljivo

Ispijanje kave bi za ljude s ovom krvnom grupom moglo biti štetno za zdravlje

ISKUSTVO PACIJENTA

FOTO: Slavica (77) muku muči s očnom mrenom i žutom pjegom

"NESTAŠICE SU SVE DUŽE, VEĆE I ČEŠĆE"

Ljekarne u potpunosti ostale bez dva vrlo važna lijeka, a zamjenskih nema

PROVJERITE JESTE LI GA KUPILI

Trgovački lanac iz prodaje povlači popularno piće. Kupce mole da se jave s računom

ne pokušavajte držati korak s ostalim prijateljicama

Dr. Ivo Belan: I žene mogu razviti probleme s alkoholom

Upišite pojam koji želite pretraživati