Podržite županijske izlagače na Sajmu u Virovitici, naša Županija je partner

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković jučer je otvorio 25. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022, koji se do nedjelje 4. rujna održava u Virovitici. Koprivničko-križevačka županija ovogodišnji je partner Sajma, a u suradnji sa županijskom Obrtničkom komorom, HGK Županijskom komorom Koprivnica i županijskom Turističkom zajednicom organizirano je predstavljanje županijskih poduzetnika i obrtnika na zajedničkom izlagačkom prostoru.

-S velikom smo radošću prihvatili poziv da budemo županija partner jednoj od najvećih sajamskih manifestacija u Hrvatskoj i šire. Naše dvije županije već godinama njeguju  partnerski i prijateljski odnos po svim pitanjima, a posebno nam je važna suradnja u području gospodarstva te vjerujem da ćemo i nadalje odlično surađivati. Ovaj Sajam može biti uzor u organizaciji sajamskih manifestacija i pohvaljujem sve koji su uključeni. Hvala posjetiteljima i izlagačima na odazivu, a posebno izlagačima iz naše županije, te svima želim uspješno predstavljanje koje će im biti poticaj za daljnje poslovne aktivnosti – rekao je župan Darko Koren na otvaranju Sajma.

Pozivaju vas da posjetite 25. Viroexpo i podržite izlagače iz naše županije, a raspored svih događanja možete vidjeti OVDJE.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI