Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Poginuo suprug i otac: “Bio je duša od čovjeka, svi smo šokirani!”

Velika tragedija potresla je u četvrtak ujutro cijeli ludbreški kraj. Na poslu je, nesretnim slučajem, poginuo Ludbrežanin Darko Slatki (45), inače djelatnik Hrvatskih šuma. On je stradao prilikom rušenja stabla u šumskom predjelu prigradskog naselja Vinogradi Ludbreški.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– U četvrtak ujutro, oko 9.55 sati, u mjestu Vinogradi Ludbreški, predio šume Lijepa gorica dogodila se tragedija u kojoj je jedna osoba poginula – priopćila je u petak varaždinska policija i dodala kako se sve dogodilo u trenutku.

– Zaposlenik jednog poduzeća za gospodarenje šumama, 45-godišnjak, motornom je pilom rušio stabla. U trenutku rušenja došlo je do udara krošnje stabla u nesretnog muškarca koji je dobio teške ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo – navode u policiji.

Liječnik Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije konstatirao je smrt na mjestu događaja, doznajemo. Tijelo nesretnog Darka prevezeno je potom na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje je najavljena obdukcija. Rezultati još uvijek nisu poznati. U policiji dodaju i kako je očevid na mjestu događaja obavili policija u suradnji s inspektorom zaštite na radu.

Darko Slatki

Tužna vijest brzo se proširila ludreškim krajem. U samo nekoliko kobnih trenutaka supruga i dijete ostali su bez oca i supruga. Darko Slatki bio je dugogodišnji i iskusni šumar, zaposlen u Hrvatskim šumama. I ovaj radni zadatak činio se kao i svaki drugi. Uhvatio je motornu pilu i rušio stabla. Trenutak nepažnje dogodio se dok je rušio nesretno stablo u Lijepoj gorici, a prilikom pada jedna od krošnji ga je udarila i srušila na tlo. Pomoći mu nije bilo.

– Ne znamo što bismo rekli, šokirani smo. Darko je bio duša od čovjeka. Ne želimo ni pomišljati kako je sad njegovima – rekli su nam njegovi poznanici.

FOTO Ilustracija / Facebook

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Gori obiteljska kuća, vatrogasci i policija na mjestu događaja

UMALO NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD ĐURĐEVCA

Umirovljenik se teško zarezao motornom pilom po vratu. U štaglju ga pronašla prestravljena supruga

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

Obavijest potrošačima

Popularni prehrambeni proizvod povlači se s tržišta. Moguća je prisutnost plastike

VEĆ MJESEC DANA NE OBILAZI TEREN

Zapošljava se vozač Bibliobusa koji će kroz mjesec dana voziti i potpuno novo vozilo

GRADONAČELNIK JAKŠIĆ POTVRDIO NA RKC-U

Doznajemo kolika će uskrsnica biti isplaćena umirovljenicima

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati