Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Ove godine "suho" ljeto, nagodinu možda i ne

Pogledajte kako će od sljedećeg ljeta izgledati križevački bazeni

Križevčane ove godine očekuje „suho“ ljeto pošto se gradski bazeni neće otvarati i osvježenje će morati potražiti na nekom drugom mjestu. No, u Gradu Križevcima vjeruju da se sljedeće kupališne sezone to neće ponoviti jer planira se postupak rekonstrukcije gradskih bazena.

-S obzirom na dotrajalost gradskih bazena, Grad Križevci pokrenuo je postupak rekonstrukcije pa je tako za početak napravljen idejni projekt. Prema projektu, veliki bazen pretvorit će se u više zona za opuštanje s manjom dubinom dok će jedan dio biti predviđen samo za plivanje. Mali bazen će se, na radost najmlađih sugrađana, pretvoriti u vodeno igralište s toboganima i prskalicama. Osim rekonstrukcije bazena, uredit će se nove svlačionice, sanitarni čvorovi kao i kompletno nova strojarnica s pripremom za korištenje geotermalne vode kad se izvor stavi u upotrebu – ističu iz Grada Križevaca te dodaju da je glavni projekt već u izradi, a rekonstrukcija bi trebala krenuti sljedeće godine.

-Također, u tijeku su razgovori sa sadašnjim najmoprimcem kako bi se pronašao najbolji model upravljanja za iduće razdoblje. Iako ove godine neće biti otvoreni gradski bazeni, škola plivanja će se ipak održati, ali na bazenima Cerine u Koprivnici – stoji u priopćenju iz Grada Križevaca.

FOTO: Grad Križevci

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

dvije staze raskopane već dvije godine

Mažuranićeva ulica i Trg mladosti napokon na redu

Križevcima odobreno 15 milijuna eura za gradnju nove škole

FOTO Nova škola imat će 21 učionicu za 588 učenika u 20 razrednih odjela

tek mu je 21 godina

Slaven potpisuje veznjaka Hajduka! Ne tako davno bio je na listi 60 najvećih svjetskih talenata


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati