Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pohvalna ideja naše Općine: Sve je više napuštenih pasa, dođite u azil i udomite

Općina Peteranec poziva zainteresirane mještane da udome pse s područja općine. Kako kažu, u zadnje vrijeme povećan je broj prikupljenih pasa bez odgovarajuće skrbi s područja općine Peteranec, zbog čega su stavljeni na troškovni teret Općine Peteranec.

Svi psi očišćeni su od parazita, cijepljeni, sterilizirani/kastrirani i čipirani te čekaju svoje nove vlasnike koji će im pružiti adekvatnu skrb i brigu koju zaslužuju.

-Općina Peteranec počela je ovu akciju udomljavanja pasa kako bi psima pronađenima na području općine pronašla trajni dom, van kaveza i azila. Velik broj pasa trenutno je čipiran na Općinu što sa sobom povlači visoke troškove. Stoga pozivamo sve da dođu u Ottovu kućicu i pronađu svog novog četveronožnog prijatelja kojem će pružiti sve potrebno – rekao je načelnik Ivan Derdić prilikom obilaska azila, a mi dodajemo kako je sve pse moguće vidjeti u skloništu za životinje Ottova kućica u Peterancu, Herešinska cesta bb, od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati, subotom od 8 do 12 dok se udomljavanje vrši u istim danima u razdoblju od 10 do 12 sati.

Više informacija moguće je dobiti i putem službene Facebook stranice skloništa: https://m.facebook.com/1469688376616543/

Osim brige o napuštenim psima, Općina Peteranec financira čipiranje te sufinancira sterilizaciju i kastraciju svih pasa čiji su vlasnici s područja općine Peteranec.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

Al' se danas dobro jelo baš

FOTO Bregovska pita uoči današnje manifestacije čuvala se pod tri ključa

NOVI PODACI O BDP-U PO STANOVNIKU OTKRILI BOLNU ISTINU

Hrvatska se razvija duplo brže od naše županije. Gdje smo zapeli?

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

FOTO/VIDEO: Mladi vozač kombija izazvao težak frontalni sudar Audija i Škode

DINO, MARIO I GORdan OTKRILI SU NAM DETALJE

VIDEO Na zgradi HEP-a sutra će osvanuti impresivan grafit

DOJAVA O POŽARU U TRGOVAČKOM CENTRU

UPRAVO Panika u Eurospinu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati