Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
izvanredno priopćenje

POLICIJA POTVRDILA: Željko Hatlak ubijen je vatrenim oružjem

Osvrtno na ubojstvo varaždinca Željka Hatlaka o kojem smo nekoliko puta pisali, upravo je stiglo izvanredno priopćenje Policijske uprave varaždinske kako je Željko ubijen vatrenim oružjem.

– Izvješćujemo vas da je provedenom obdukcijom u Općoj bolnici Varaždin utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti prouzročenoj vatrenim oružjem. Provedenim radnjama identifikacije je potvrđeno da se radi o 56-godišnjem muškarcu čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi varaždinskoj u nedjelju, 5. ožujka, u večernjim satima.  U koordinaciji s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije i Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja počinitelja i svih okolnosti kaznenog djela Ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona počinjenog na štetu 56-godišnjaka, navode iz PU varaždinske.

Nadalje, – Provedenim dokaznim radnjama na području grada Varaždina pronađeni su predmeti i tragovi koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelom. Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske uprave karlovačke su na području Karlovca pronašli osobno vozilo u vlasništvu žrtve te je u četvrtak, 9. ožujka u Karlovcu provedena dokazna radnja pretrage navedenog vozila. Policijski službenici nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja po čijem ćemo dovršetku pravovremeno izvijestiti javnost o utvrđenom.

FOTO: ILUSTRACIJA

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati