Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Policija uzela auto višestrukom podravskom prekršitelju, sud će mu ga uskoro vratiti

Kako doznajemo u policiji, jučer je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden 53-godišnji vozač koji je u srijedu u 11.10 sati, u Goli upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,58 promila za vrijeme kad mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije i vozačka dozvola ukinuta rješenjem Policijske uprave koprivničko-križevačke zbog prikupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova u razdoblju od dvije godine.

-Budući da je vozač već dva puta pravomoćno kažnjen zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzet osobni automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom – doznajemo u policiji.

U žurnom prekršajnom postupku vozač je kažnjen novčanom kaznom od 11.000 kuna, kaznom zatvora od 40 dana s uvjetnom osudom u trajanju od 12 mjeseci i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI