Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POLICIJA GA ZAUSTAVILA U PITOMAČI

Poljak (25) u kamionu prevozio ilegalne migrante

Policijski službenici u redovnoj su kontroli prometa, jučer, 19. lipnja, u Pitomači zaustavili teretno vozilo poljskih registracija kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Poljske. Obavljenom kontrolom utvrdili su kako je mladić u teretnom vozilu prevozio strane državljane koji su na nezakonit način ušli u Hrvatsku.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 25-godišnji državljanin Poljske iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, prevozio strane državljane do krajnjeg odredišta. Prema stranim državljanima postupano je sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti te Zakonu o strancima. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma – priopćila je upravo Policijska uprava virovitičko – podravska.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu – priopćila je upravo Policijska uprava virovitičko – podravska.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

dvije staze raskopane već dvije godine

Mažuranićeva ulica i Trg mladosti napokon na redu

Križevcima odobreno 15 milijuna eura za gradnju nove škole

FOTO Nova škola imat će 21 učionicu za 588 učenika u 20 razrednih odjela

tek mu je 21 godina

Slaven potpisuje veznjaka Hajduka! Ne tako davno bio je na listi 60 najvećih svjetskih talenata


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati