Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Okrivljenom uvjetni zatvor

Popio gemišt s ravnateljem pa refleksno ošamario ženu

Nesvakidašnji slučaj nasilja u koprivničkoj obitelji dogodio se prije godinu dana, a ovih dana dobili smo i pravosudni nastavak priče. Naime, jedan je 61-godišnjak tako „ošamario“ svoju tadašnju suprugu da joj je stradalo lice, a to je – nevjerojatno – učinio pred ravnateljem Centra za socijalnu skrb! Protiv, nasilnog muškarca  je podignuta optužnica, a tužitelji za kazneno djelo ozljeđivanja bliske osobe traže godinu dana zatvora, dvije uvjetno. 

– On je početkom siječnja lani, oko 20.20 sati, u obiteljskoj kući u jednom prigradskom naselju, u alkoholiziran stanju fizički napao svoju suprugu s namjerom da je ozlijedi. Otvorenim dlanom udario ju je u glavu, a ona je ozlijeđena, imala je natučenje glave na lijevoj strani lica – navode u ODO-u.

Okrivljeni je kazao kako ju je „ošamario“, zapravo „više okrznuo“. 

– Ma učinio sam to refleksno jer mi je pljunula u lice te bacila šalicu prema meni kad je kod nas bio ravnatelj Centra za socijalnu skrb. Supruga me u danima prije tog događaja čak i fizički napadala i ozlijedila te mi prijetila – rekao je suprug i dodao kako je prije šamara s ravnateljem Centra popio jedan gemišt.

Njegova supruga rekla je kako joj je ravnatelj Centra pomagao oko “papira” u vezi razvoda od supruga, te da su „malo sjedili zajedno i razgovarali“. 

– Kad smo stajali, jednom riječju povrijedila sam svog supruga i kako je on bio pijan, ošamario me. Znate, bili smo u braku 39 godina, a on se cijelo vrijeme ponašao kao da nije u braku, znao me i fizički napasti, pa sam znala imati i modrice, ali ne želim se toga prisjećati – rekla je žrtva. 

No, s vremenom je doznala kako je on našao ljubavnicu, pa je odlučila da više ne želi tako živjeti i tražila je razvod. 

– Nakon udarca vidjelo se crvenilo na obrazu, no više se ne sjećam je li me udario lijevom ili desnom rukom. Boljelo me lice možda jedan dan. Moj, sada već bivši suprug jako je često konzumirao alkohol, ali bolje je da se toga ne prisjećam – kazala je žrtva nasilja koja je bila zbog ozljede sat i pol na obradi na hitnom odjelu koprivničke Opće bolnice.Naknadno je utvrđeno i kako je njen bivši bio pod „gasom“ od 1,09 promila. 

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Teška prometna nesreća na Podravskoj magistrali, muškarac prevezen u bolnicu

DIREKTORICA SANJA GARAJ MILOŠ I DIZAJNER MARKO HRASTOVEC O NOVOM VIZUALNOM IDENTITETU PODRAVKE

VIDEO “Na logotipu smo u tajnosti radili više od godinu dana i veseli nas pozitivan odjek javnosti”

Obavijest za potrošače

U prehrambenom proizvodu pronašli biljku koja može biti štetna za zdravlje

konkretni planovi za unaprjeđenje visokog školstva u koprivnici

Šest milijuna eura za povezivanje inovacija, znanosti i gospodarstva

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Zapalio se Renault u centru Koprivnice

PROBLEM S KOJIM SE BORI GODINAMA

FOTO Davorka: “Bez maramice ne mogu ni do trgovine, a živim samo 10 minuta od centra”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati