Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Nije neka novost kako je obična plava Nivea kvaliteta krema jednostavne recepture prisutna u većini kućanstava. Za mnoge žene i muškarce ova hidratatna krema je nezamjenjiva i od nje se ne odvajaju godinama pa čak ju nose sa sobom kud god išli. Međutim plava Nivea nije dobra samo za brzo osvježenje lica i ruku već se može primijeniti na mnogo načina.

Nivea je odlična protiv starenja kože. Mažite ju kremu prije spavanja na mjesta na kojima ste primjetili da se razvijaju bore i razliku će te brzo primjetiti. Da bi sprječili nastanak strija u trdunoći mažite trbuh, grudi i kukove Nivea kremom.

Rezultati će biti dobri jednako kao da ste koristili skupa ulja i kreme napravljene iskjučivo za strije ili starenje kože. Kako bi spriječili pojavu podočnjaka prije odlaska u krevet umasirajte kremu na osjetljivu kožu oko očiju. Ujutro se nježno umijte i primjetit će te razliku. Ako imate Nivea kremu u kući zaboravite na skupocjena sredstva za skidanje šminke. Umočite vaticu u kremu i skinut će te šminku pa čak i vodootpornu.

Mnogi ljudi pate od suhe kože na laktovima. Nivea je idealna hidratantna krema koja će kožu ponovo učiniti glatkom i mekom. Suha koža na rukama je uobičajen problem posebice ako morate vrlo često prati ruke. Nisu vam potrebne skupe kreme namijenjene specijalno za suhu kožu ruku. Dovoljna vam je samo Nivea. To je toliko moćna hidratantna krema da čak i ispucale i izranjavane ruke nakon mazanja budu ponovo glatke, a djelotvorna je i kod suhe kože na koljenima i stopalima. Nivea je zbog svoje suhe i guste strukture dobra za prevenciju i liječenje dermatitisa.

Pogodna je i za liječenje brojnih drugih dermatoloških problema, ali u svakom slučaju da vam ne pomogne posjetite svog liječnika. Što se tiče malih opeklina Nivea će i ovdje biti vaš spasitelj jer ona umiruje kožu i sprječava nastanak plikova. Liječenje opekotina od sunca nakon samo nekoliko mazanja s Niveom će biti znatno ublaženo. Nevjerojatno na koliko načina možete iskoristiti ovu malu kutijicu kreme i uštedjeti novac, prenosi doznaj.org

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pobjede su u obje kategorije odnijele ekipe iz Koprivnice

FOTO Sedam školskih ekipa se natjecalo u pružanju prve pomoći

FINI PLODOVI PROLJEĆA

Ovo popularno voće lijek je za visoki krvni tlak

moje vrijeme

Potresno pismo slomljene bake: “Možda se nakon ovog djeca sjete svojih roditelja, a unuci baka i djedova…”

ISPLATA NACIONALNE NAKNADE ZA STARIJE OSOBE

Ovim će građanima idući tjedan na račune sjesti 150 eura

KORISNE INFORMACIJE

Evo tko sve ima pravo na obiteljsku mirovinu

LJEKOVITO BILJE

Najzdravija salata na svijetu koju “nitko” ne jede: Djeluje antikancerogeno, antibakterijski i protuupalno


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati