Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Poslovna konferencija u Đurđevcu, razgovarat će o krizi, rastu cijena, energentima…

Kako doznajemo, Grad Đurđevac bit će domaćin još jedne velike poslovne konferencije, a ovog puta na temu Energetskih izazova gradova i općina. Konferencija će se održati u srijedu, 30. studenog od 10 do 14 sati u đurđevačkom Domu kulture, te će na jednom mjestu okupiti vodeće ljude hrvatskih gradova i općina kao i ključne predstavnike stručne i poslovne javnosti.

Ratovi, energetska neovisnost i održivost, financijska kriza, rast cijena… Sve su to pitanja na koja će sudionicima konferencije pokušati odgovoriti četiri tematska panela, u kojima sudjeluju predstavnici resornih ministarstava i institucija, vrsni stručnjaci, čelni ljudi uspješnih tvrtki kao i čelnici gradova i općina koji će na licu mjesta moći razmijeniti ideje i rješenja za energetske probleme s kojima se suočavaju.

Organizatori ove jedinstvene poslovne konferencije su internetski portal Energetico, Poslovni dnevnik i Grad Đurđevac, a partneri konferencije su Sveučilište Sjever, GIU Obnovljivi izvori energije Hrvatske te portal Gradonačelnik.hr.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI