Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POSLOVI U NAŠEM KRAJU

Poznata slavonska kompanija traži radnike za posao u Podravini

Jedna od najpoznatijih slavonskih kompanija, NEXE grupa iz Našica koja se sastoji od 15 tvrtki, među kojima je i koprivnička tvrtka IGMA, traži radnike za posao u Podravini, točnije u okolici Koprivnice.

Žele zaposliti tri nova radnika na neodređeno, a to su bravar, rukovatelj postrojenja i pomočni skladištar. Za posao bravara potrebno je radno iskustvo od barem godinu dana, vozačka B kategorije i završena srednja škola ili škola za bravara. Kandidati za rukovatelja postrojenja moraju imati završenu srednju školu za strojobravara, elektrotehničara ili strojarskog tehničara i radit će na postrojenjima za preradu šljunka. Za posao pomoćnog skladištara potrebno je godinu dana iskustva, a prednost imaju kandidati koji su osposobljeni za upravljanje viličarom.

Svim su radnicima pokriveni putni troškovi, a očekuju ih i regresi, božičnice, jubilarne nagrade kao i nagrade za radne rezultate.

Tvrtka IGMA za koju se radnici i traže, članica je NEXE grupe, a bavi se eksploatacijom šljunka i pijeska te proizvodnjom betonskih elemenata.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati