Pregršt medalja koprivničkim plivačicama i plivačima

Plivačice i plivači koprivničkog Plivačkog kluba Cerine prošli su vikend nastupili na regionalnom prvenstvu Hrvatske u Sisku.

Uz vodstvo trenerica Martine Gregurek i Lane Kovač, na natjecanju su sudjelovali Marija Belčić, Katja Koščak, Nika Đurec, Ivan Sinjeri, Karlo Tratnjak, Tomislav Pobi, Damjan i Petar Domanovac, David Dolenec, Petar Junušić, Erik Petrić, Teo Munić, Mislav Skvaža i Domagoj Krapinec. U kategoriji mlađih kadetkinja Marija Belčić osvojila je dva srebra na 50 metara prsno i 200 metara slobodno te dvije bronce 100 prsno i 100 metara leđno. Mlađi kadet Erik Petrić bio je brončani na 100 metara delfin, dok je njegov vršnjak Petar Domanovac osvojio srebrnu medalju na 100 metara prsno i brončanu na 50 metara prsno.

Mlađa juniorka Katja Koščak bila je druga na 50 i na 100 metara delfin i na 200 metara delfin, dok je mlađi junior Damjan Domanovac bio brončani na 50 metara prsno. U kategodiji juniora natjecao se Ivan Sinjeri koji je osvojio dva druga mjesta na 100 metara slobodno i 100 metara leđno i dva treća mjesta na 50 metara leđno i 800 metara slobodnim načinom. Štafeta mlađih kadeta u sastavu Mislav Skvaža, Petar Domanovac, Erik Petrić i Teo Munić bila je treća na 4×100 metara slobodno i 4×100 metara miks, kao i kadetska štafeta u 4×200 metara slobodno u kojoj su nastupali mlađi kadeti Skvaža i Munić, te kadeti Tomislav Pobi i Karlo Tratnjak. U Plivačkom klubu Cerine svima čestitaju na zavidnim rezultatima.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI