Prestižna euroagencija: Vegeta je najbolji dodatak jelima u Europi!

Iz Podravke su se upravo pohvalili kako je Podravkina Vegeta proglašena najboljim univerzalnim dodatkom jelima u Europi. Potvrdila je to, navode u kompaniji, prestižna istraživačka agencija Nielsen, temeljem redovnih izvještaja panela prodaje.

-Nielsenovo istraživanje provedeno je prema prikupljenim podacima prodaje u razdoblju od listopada 2020. do rujna 2021. godine za ukupno 31 zemlju Europe, koji su pokazali kako se Vegeta nalazi na prvome mjestu po količinskoj prodaji u kategoriji dehidriranih dodataka jelima. Također, istaknuto je kako su pod brendom Vegeta praćene kategorije univerzalnog dodatka jelima Vegeta Original i Vegeta Natur, dehidrirani specijalni dodaci jelima Vegeta Natur te monozačini – doznajemo u Podravci.

Vegeta kao “broj 1” još je jedna u nizu potvrda, ističu iz Podravke: “…kontinuirane kvalitete koja je tijekom više od šest desetljeća postala prepoznatljiva na čak šest kontinenata.”

FOTO Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI