Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
prikupljanje i zbrinjavanje ambalažnog otpada

Prigorska općina ima važnu obavijest za poljoprivrednike

Općina Sveti Petar Orehovec obavijestila je na službenim stranicama poljoprivrednike da Udruga zastupnika i proizvođača sredstava za zaštitu bilja CROCPA u suradnji s tvrtkom C.I.A.K. organizira prikupljanje i zbrinjavanje ambalažnog otpada od sredstava za zaštitu bilja.

Prikupljanje i zbrinjavanje organizirano je za dan 17. listopada na parkiralištu ispred DVD-a, Sv.Petar Orehovec 131, između 8 i 11 sati, a korisnicima je osiguran besplatni povrat prazne ambalaže isključivo sljedeći tvrtki:

Agroavant, AgroChem-Maks, Agronom, Agroteks, Albaugh TKI (Pinus Agro), BASF Croatia, Bayer Crop Science (Monsanto), Belchim Crop Protection HR (Orchem), Chromos Agro, Corteva Agriscience (Dow AgroSciences), Danon, Euroazijski pesticidi, Nufarm, Florel, Novag Agrochemicals (Genera), Stockton, Syngenta Agro.

“Kod pojedinih tvrtki je došlo do pripajanja ili promjene naziva te je u zagradi naveden prijašnji naziv, budući da se na tržištu i dalje može naći ambalaža s prijašnjim nazivom tvrtke, a koja se prihvaća u sklopu projekta. U sklopu projekta se sakuplja samo prazna primarna/opasna ambalaža navedenih distributera i proizvođača koji financiraju projekt. Transportna ambalaža kao niti ambalaža bilo kojih drugih proizvoda koji nisu sredstva za zaštitu bilja (npr. ambalaža od mineralnih gnojiva) se ne prihvaća”, stoji u obavijesti općine.

FOTO Općina Sveti Petar Orehovec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Stiglo iz poljske

Zbog bakterije opasne po zdravlje s tržišta se povlači popularna namirnica

DIO NJIH JOŠ UVIJEK ČEKA ISPLATU POTPORA

Agencija za plaćanja ima obavijest za poljoprivrednike

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Trgovački lanac iz prodaje povlači prehrambeni proizvod zbog otkrivene opasne bakterije

FARMACEUTSKA TVRTKA PRIJAVILA HALMED-U

U tijeku je nestašica poznatih tableta za visoki krvni tlak

NEĆE GA BITI DO VELJAČE IDUĆE GODINE

Farmaceutska tvrtka prijavila nestašicu poznatog lijeka za snižavanje kolesterola

MISLI NA ZDRAVLJE

Visoke razine kolesterola u krvi mogle bi izazvati još jedan ozbiljan zdravstveni problem

Upišite pojam koji želite pretraživati