Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Prisjetili se žrtava rata i poraća

Udruga Hrvatski domobran Koprivnica u Donjoj Velikoj, mjestu u općini Sokolovac, u subotu je organizirala komemoraciju za žrtve rata i poraća za mjesta Donja i Gornja Velika, Rovištanci i Hudovljani.

U komemoraciji su sudjelovali Vlado Bakšaj, načelnik Općine Sokolovac, Jasna Mikles Horvat, načelnica Općine Zrinski Topolovac, predstavnici HOS-a Koprivnica, Hrvatskog domobrana Koprivnica, Hrvatskog domobrana ogranak Bjelovar, članovi i simpatizeri srodnih udruga te ostali građani.

– Nakon održanih govora te polaganja vijenaca i svijeća, održana je misa zadušnica za žrtve. Nakon mise u društvenom domu u Donjoj Velikoj održano je druženje i domjenak za sudionike komemoracije – kazao je Nevenko Šimunić.

FOTO: Ustupio Nevenko Šimunić

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI