Priznanje za Energetsko-klimatski ured

Grad Križevci dobio je još jedno prizanje u području zelenih promjena, i to za jedinstveni projekt Energetsko-klimatskog ureda. Priznanje je to s najvećeg zelenog festivala u regiji Greencajt u Zagrebu, a Križevci su navedenu nagradu dobili u kategoriji lokalne i područne samouprave kao pokretači zelene promjene. Podsjetimo, navedeni ured djeluje od listopada prošle godine, a pokrenuli su ga Energetska zadruga Križevačkog laboratorija inovacija za klimu – KLIK u suradnji s  Gradom.

U njemu svi zainteresirani mogu pronaći informacije o realizaciji projekata obnovljive energije, s naglaskom na vlasnike nekretnina na području Grada. Spomenuti im ured može pomoći ukoliko žele na svojoj nekretnini započeti projekt energetske obnove ili postaviti fotonaponsku elektranu i slično. Priznanje je u ime grada Križevaca primio gradonačelnik Rajn, a uručio ga je ministar Davor Filipović.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI