Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
odgovorna funkcija

Priznati koprivnički manager i bivši Podravkin direktor novi član Uprave Dinama

Bivši Podravkin manager i donedavni predsjednik Uprave Podravka Poljska, Hrvoje Puhalo, novi je član Uprave Dinama. Izvršni odbor višestrukog hrvatskog prvaka potvrdio ga je javnosti na današnjoj sjednici te predstavio kao člana Uprave zaduženog za prodaju i marketing.

Puhalo je, inače, Koprivničanac, koji je karijeru gradio u najvećoj koprivničkoj kompaniji i dogurao jako daleko. Posljednjih godina živi u Poljskoj, gdje je bio ključni čovjek Podravke, no nedavno se razišao s Upravom koprivničkog prehrambenog diva i nakon toga je postao član Uprave Mokate d.d. i direktor marketinga i razvoja. Tamo se, također, nije dugo zadržao, jer došao je poziv Dinama, koji nije mogao odbiti.

– Drago mi je da je prihvatio poziv Dinama da se vrati u domovinu i da bogato iskustvo prenese na sektore za koje će biti zadužen. Njegovi rezultati pokazuju da zna stvarati dodatni kapital i razvijati marketing i prodaju, dva važna segmenta kluba za koja od prvog dana komuniciramo kao veliki potencijal rasta prihoda kluba i pozicioniranja kao globalnog brenda. Vjerujem da to s Hrvojem možemo ostvariti u ovom mandatu i dodatno ojačati neosvojivu plavu tvrđavu koju gradimo – poručio je Dubravko Skender, dopredsjednik kluba.

Zanimljivo je to da je Puhala 2022. godine Forbes proglasio jednim od najboljih lidera u Poljskoj, čime se tada i Podravka pohvalila na svojim službenim stranicama.

FOTO Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

GRADSKI VIJEĆNICI BEZ RASPRAVE USVOJILI JEDAN OD NAJVAŽNIJIH GRADSKIH DOKUMENATA

U prostornom planu istočna obilaznica, nova pruga i dvije gospodarske zone

RADNO ISKUSTVO NIJE VAŽNO

Prehrambena kompanija traži 15 mehaničara

KREŠIMIR HABIJANEC POSAO ĆE OBAVLJATI VOLONTERSKI

HGK Županijska komora Koprivnica ima novog predsjednika

SEDMORICA MALOBUKOVČANA NA POVIJESNOM RIJEČNOM PUTU

Preplovit će 300 kilometara kako bi na Ovčari položili vijence za sve koji su izgubili život u Domovinskom ratu

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U PRIGORJU

VIDEO Darinku je ubio bik od 700 kilograma: “Našla sam mamu kako bespomoćno sjedi pokraj štale, drugi dan je umrla u bolnici”

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Teška prometna nesreća u Koprivnici. Motociklist prevezen u bolnicu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati