Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pročelnici raspravljali o Euru, najavljene i edukacije zaposlenih

U Županijskoj upravi održan je ovaj tjedan kolegij župana, pročelnika županijskih upravnih tijela, a najviše se raspravljalo o pripremi za uvođenje eura. O tome je govorio pročelnik Upravnog odjela za financije Darko Masnec. Podsjetio je kako su nedavno održane informativne radionice na tu temu gdje su predstavnici Ministarstva financija i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja govorili o obavezama i postupcima u poslovanju za korisnike županijskog proračuna, a ujedno su pojašnjene glavne odrednice zakonskih postupaka uvođenja eura kao službene valute sadržane u krovnom Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj poduzetnicima, predstavnicima jedinica lokalne samouprave i institucijama.

-Proces uvođenja nove valute zahtijeva prilagodbe i promjene poslovnih procesa, ali i pravovremeno osposobljavanje i edukaciju svih uključenih te će Županija učiniti sve potrebno kako bi taj proces protekao na najvišoj mogućnoj razini – istaknuo je župan Koren.

U nastavku Kolegija razgovaralo se o pripremama za sljedeću sjednicu Županijske skupštine, a pročelnici su župana izvijestili o aktualnostima i dinamici provođenja planiranih projekata te ostalim aktivnosti u svojim upravnim odjelima.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTRIGANTNA PRIČA

Krađa novca i dokumenata iz nogometnog kluba je čista slučajnost ili pak pomno planirana pljačka

Obavijest za potrošače

U hrvatskom začinu otkriveni komadići plastike. Povlači se s tržišta

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati