Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
grad raspisao javni natječaj, dražba je 1. srpnja

Prodaju se livada, šuma, dvorišta s objektima, u zakup se nude i garaže

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Gradska blagajna nikad nije bila punija, no kako bi kapnula još pokoja tisućica eura, putem javne dražbe prodaje se nekoliko zemljišta u Koprivnici i okolnim naseljima. O jednom smo već pisali, riječ je o neplodnom tlu u Ivanščaku, ukupne površine 4041 metar kvadratni, koje se nalazi između Plodina i Carine. Nekretnina se prodaje za 35.118 eura, no važno je naglasiti da nema izlaz na javnu površinu. Ista livada za istu cijenu bila je u prodaji i početkom godine, no interesa očito nema. Dvije površine prodaju se i u Bakovčici. Udaljene su možda 100-tinjak metara, a vezane uz Vinogradsku ulicu, odnosno odvojak. U Vinogradskoj ulici za 15.633 eura trži se površina velika 2344 metara kvadratnih, koja se nalazi na kućnom broju 32. Uključuje livadu, dvorište, vinograd te gospodarsku i stambenu zgradu. U Vinogradskom odvojku prodaje se, pak, površina od 299 metara kvadratnih i to za 7000 eura. U sklopu nje nalazi se dvorište i objekt, odnosno gospodarska zgrada.

Od svih koje se nalaze u ovom javnom natječaju, najjeftinija površina prodaje se u Glogovcu. Riječ je o oranici u Petrovom brdu, površine 1392 metra kvadratnih, koja se nudi za 1490 eura. Riječ je, ustvari, o šumi koje se Grad želi riješiti. Sve ove nekretnine naći će se na javnoj dražbi 1. srpnja u osam sati u prostorijama Gradske uprave, a ako se ne prodaju, svaka sljedeća bit će 10. u mjesecu. Nekretnine se kupuju u stanju viđeno – kupljeno, a jamčevina za svaku iznosi 10 posto od ukupne cijene. To nije sve. Na Zrinskom trgu odlučili su u zakup dati i dvije garaže, koje se nalaze na Trgu podravskih heroja. Riječ je o garažama u nizu, a početni iznos zakupnine iznosi 26,88 eura. Ipak, ako ste zainteresirani za jamčevinu, morate izdvojiti 132,72 eura, a javna dražba održat će se, također, 1. srpnja u osam sati. Ovdje je važno naglasiti da se garaže daju u zakup na rok od pet godina, s time da svaka strana ugovor može otkazati s otkaznim rokom od tri mjeseca.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati