Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Projekt vrijedan 30.000 eura: Educirat će djecu o zdravim navikama

U prostorima Županije održan je sastanak projektnog tima projekta „Zdravi, aktivni i online“ na kojem su prisustvovali predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Zavoda za javno zdravstvo koprivničko-križevačke županije i Razvojne agencije PORA-e. Na sastanku je bilo riječi o aktivnostima u projektu, a predstavnici partnera prezentirali su detalje iz svog područja djelovanja. Dogovoreni su i detalji oko daljnjih aktivnosti promocije zdravih navika, a koje obuhvaćaju izradu video predavanja i brošura.

-Projektom „Zdravi, aktivni i online“ sredstvima Europskog socijalnog fonda osigurano je oko 30.000 eura kuna, a projekt će projekt doprinijeti povećanju znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i prevencije bolesti na području Koprivničko-križevačke županije – rekli su u PORA-i.

Projekt je počeo 25. svibnja 2022. godine i trajat će do 25. studenog 2023. godine. U okviru provedbe projekta provodit će se aktivnosti promocije zdravih navika i zdravlja. Planirane su online edukacije djece i učenika 3. i 5. razreda u  osnovnim školama kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija te organizacija dviju edukativnih tribina za širu javnost. 

FOTO PORA KKŽ

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI