Prometna jedinica mladeži pazit će na sigurnost školaraca

Policijska postaja Đurđevac u suradnji s Gradom pokreće rad Prometne jedince mladeži koja će od početka nove školske godine, danas, u ponedjeljak, na najfrekventnijim lokacijama paziti na sigurnost u prometu svih sudionika, a prvenstveno školaraca. Uz Prometnu jedinicu mladeži, policijske će patrole dodatno nadzirati pješačke prijelaze u užem središtu grada i to u razdobljima kad školarci dolaze i odlaze iz škole. U suradnji s Auto klubom Đurđevac bit će provedena i edukativna predavanja na temu prometa za učenike prvih razreda koji će na početku školske godine na dar dobiti i reflektirajuće prsluke.

– Djelatnici škole, ali i policija, nadzirat će autobuse kojima se organizirano prevoze djeca iz prigradskih naselja do škole – kaže Danijel Domišljanović, ravnatelj Osnovne škole Đurđevac. (db)

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI