Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DVODNEVNA FEŠTA

Prvi dan “Norijada” u noćnom klubu, drugi na sajmištu ispod šatora

Sastanak na temu ovogodišnje “Norijade”, na kojem su uz gradonačelnika Mišela Jakšića i njegovu zamjenicu Kseniju Ostriž, sudjelovali ravnatelji i predstavnici maturanata koprivničke Gimnazije „Fran Galović“, Srednje škole Koprivnica, Obrtničke škole Koprivnica  te predstavnici Policijske uprave koprivničko-križevačke, održan je ove srijede u Gradskoj upravi.

Predstavnici maturanata izrazili su želju da ove godine na gradskom sajmištu ponovo bude šator, i to u petak, 24. svibnja, dok bi se dan ranije održao uvod u proslavu zadnjeg dana nastave u jednom ugostiteljskom objektu, odnosno noćnom klubu. Gradonačelnik Jakšić prihvatio je njihove prijedloge te im zaželio puno uspjeha na državnoj maturi, kao i u upisima na visoka učilišta i fakultete.

Grad Koprivnica će tako osigurati šator na gradskom sajmištu, razglas, rasvjetu, DJ-a, sanitarne čvorove, dežurstvo zaštitarske službe kao i hitne službe. Iz koprivničke policije Krešimir Horvat pozdravio je predstavnike maturanata te ih upoznao s obvezama, ali i mjerama kako proslavu zadnjeg dana nastave obilježiti na zadovoljstvo svih maturanata i građana.

Ovogodišnja „Norijada“ održat će se tako u četvrtak, 23. svibnja u noćnom klubu, a u petak 24. svibnja na gradskom sajmištu ispod šatora s početkom od 19 sati pa sve do jedan sat iza ponoći.

FOTO arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

okrutnost prema nedužnim životinjama

Netko bezdušan ostavio je psiće u šumi da umru od gladi, Kristian ih je spasio i traži im novi dom

[FELJTON] STOLJEĆE JOSIPA MANOLIĆA 3. DIO

Kako je Manolić planirao likvidirati poglavnika Pavelića

skulpture za turističku atrakciju u Lici

VIDEO Petar: “Moj sokol, vukovi i hrvatski grb krasit će dolinu rijeke Gacke”

MISLI NA ZDRAVLJE

Ova prekrasna biljka ima antikancerogeno djelovanje

Prijevara u tijeku

Hrvatska pošta ima važnu obavijest za sve građane!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Vozačica (67) oduzela prednost motociklistu, oboje završili u bolnici


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati